《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
如果真係ez nt cheat出事
就世界末日

太多game用佢
理性咁講
今季改完係多返人回鍋
今次真係EA最大笑話
本身仲諗住射波睇好彩冇射到
意識到都冇用 改個anti cheat都可能要搞年幾兩年
到時咩都執曬啦
而家反而惗
如果ea今次之後真係推類似特戰個d,拎你pc最高權限check你,大家會唔會支持

未出呢單野前我支持,但今次之後我有再惗惗
valorant咪又係DMA 同APEX有咩分別姐
特戰個個好似真係幾勁

有兩樣野都可疑...

1. 2009 可以送PACK , 真係HACK 左SERVER SIDE, 再做RCE...
2. R5 Reloaded.... 佢地幾條友好似都有玩...
Vanguard 睇介紹惡好多wo
開機一定要開埋佢先入到game
關過要重開window比佢check一次先可以再開game

利伸唔信拳頭所以冇玩過特戰
其實而家最驚係係個LOBBY入面果D pro
正常我地呢d普通玩家唔洗驚 邊咁得閒搞鳩你人地
出左statement唔關r5事
如果SERVER SIDE 出事,

俾你用Vanguard 咪仲大鍋... 因為權限仲高過EAC, APEX...
好難講 佢心血來潮㩒粒制 你部腦就玩完
回家了 返去玩PUBG
PUBG 如果可以慳D 時間, 應該好玩...
想睇ea點拆呢單野多d
不過del apex保住平安先 番去del撚埋個r5
玩慣apex個節奏同ttk,仲點玩返pubg
洗唔洗阿
你又唔係PRO, 又唔係streamer
邊個得閒搞你阿

玩wz冇咁嬲

不過一樣多掛
玩apex唔會頭暈,但唔知點解玩cod就會
今日2009想撚下重生姐
你點知佢聽日想點,又或者今次玩到咁大有人offer個價比佢要買
冇人知
所以有人del game保平安好合理
其實我覺得wz畫面亂過apex
玩完APEX , 唔會玩得番PUBG...
PUBG 太ON9, 節奏太慢
同埋人人鬥CAMP.....
Wz我記得跑步鏡頭好chock 同埋容易lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞