《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
唔係contest 係rotate撞到幾次都輸哂
slayr carry+sikez暴斃
北美final 係錄播定點 出咗成績
好似話係今朝offline打
Tsm Tsm Tsm
偷打呢下都幾醒
今晚update新patch 咁大轉變 點都要update前打

IT WILL BE BROADCASTED TOMMOROW ON THE MAIN CHANNEL I WILL BE WATCH PARTYING IT TUNE IN TOMMOROW

聽日會有得睇返
12隊出線劇透
要偷打真係笑撚左出黎
屌你老母ea
dz就黎lan先開始炒車
sikez可唔可以比d力
xset同og真係得啖笑
koyful有冇後悔入xset
睇黎都無
條友成日都勁易死
嗰日睇佢地scrims發覺佢地一逆風sikez係唔識reset
wall slayr單支喺幢樓度想捉但係佢驚比人one clip所以縮左送zer0去死
sikez 呢條友真係唔夾,之前睇GEN直播同親佢玩都係比佢條友累死
佢根本玩blood玩唔掂當自己係horizon咁玩
似佢雷咗xset多啲
一來 不過noc d call唔知搞乜都係一個因素
得fun係如常發揮
再早一次scrims佢地入圈比隊maggie卡圈扣左一波血要reset
佢企左個唔知咩位回甲比人一下down左加收埋執唔到牌
最尾zer0同gen打到第2
EA咁即係仲未搵到個漏洞
知唔知頭2場成績有無計?
有計到
佢地頭兩場29分 今日剩低5場得20分
證明今日表現真係極差
DZ都慘,上次日本又無佢地份
望就望下個meta sikez pickup到
今個meta佢bh又浪費左gen
佢用毒又廢到爆
今季好多pro都要新上手轉用毒佬,Rep玩唔掂都要換Big e試下
毒佬後期好用,但中期rotate 好易死
講角色適應能力gen真心癲 佢玩毒都玩得唔錯
但佢唔用bh真係浪費左 佢bh拎positioning我諗真係世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞