《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
差800分 希望重生快快手搞店佢
EA你都有今日啦支持destroyer2009搞大d落鳩EA面
可能我Hea咗輪先打
近呢兩三個禮拜先至開始打排位
打死我之後睇對家,一係就唔開鏡都打爆晒人哋
一係就子彈識轉彎
我係咁拍片,send俾台灣班實況主叫佢哋舉報
儲埋都成70條片
搞到我成個攝影師咁
你咁講係咩意思?
你係想講隻game開掛好正常
定係你開掛俾我講你而家嬲嬲豬?
咪就係呢樣先戇撚柒鳩,打機打撚到咁麻撚煩,遊戲檢舉都唔知整黎做乜鳩,仲要人地錄片比啲人放去dc,又要呢樣果樣啲條件先入得,佢老母閪日日都比人亂鳩咁黎,唔係外掛狗就係弱智隊友送柒頭,真係玩apex 啲支那狗戇鳩第一,想搵另一隻爽快既槍game 又冇先慘
你咪傻
基本上pc版上所有競技類嘅驚都會有外掛存在
你可以點樣避免都佢特別係亞服
依家只有家用版先係外掛最少
甚至係冇但唔排除有人用電腦版開外掛扮家用版
玩左兩三年家用基本上無遇見到外掛
lag到傻
自從台灣條海底電纜出左事之後 去東京 loss package loss到傻

去美國ser玩好過 雖然高ping 但起碼無package loss先
白金反而少 金都撞到多 鑽應該重災區
白金1好多時被人拉上鑽,見到啲新手4拖兩隻鑽都哭撚左

送頭真係慘
本身我work from home有時我閒日九五時間打
係少d外掛
但真係好多送頭仔,一係係原地係咁3030/g7抽人地
講左十萬次四圍都係人好快d走
係完全冇人理你架
轉頭比人圍死睇分仲嬲,抽撚左勁耐加埋都唔夠最後比人圍我只打過一次交高分,個個都唔過二百
都唔知抽咁耐抽乜鳩
我打到灰左
之前特登等凌晨打歐美服貪佢少外掛
而家我等到凌晨過去一樣都係殘體字名
一樣都係子彈轉灣

同埋其實我想知係唔係有外掛可以知有人睇緊佢
有幾次殺我條友都勁古怪光速打爆我成隊
我特登留低睇佢準備拍片既時候
佢就打到成個on9仔咁槍都唔識壓
都唔明 又唔係好好打 係勁就一早上左master
係咁問 為什麼不打 打啊
屌 個圖又唔係大(storm point 還好)次撚次都俾第3隊食
尾幾圈又係燥 掛撚住抽人水 明明weak side 搞到自己圈都入唔到
啲人係咪唔識卡圈邊/踩圈邊 真係救命
幫大家溫故知新 拍定手先
EA會寧願隻驚執笠
Destroyer2009係咪直頭有source code
定係人地server 房裝左野
Ea今次駛唔駛比人告
上個月佢先玩到rk有30個bot去狙擊hal同Mande

果時ea重唔做野
EA : 屌你 我搵到就做左啦 我就係搵唔到呀嗎
好似睇d美劇咁

EA: 全部 developer 搵下邊段code有事

developer: 屌 搵唔撚到

之後通常個hacker比人捉左之後

EA: 究竟你點做到

Hacker: 下 你呢段code 錯左喎 咁簡單都要問
睇番佢地自己討論好好笑
Hal 話早知我上天台㩒實360度 咁射算
其實好撚癲 電莖史上首次
好似個個實況主都唔怕有事 開哂台上分
因為大家都慣有外掛嘅環境
就係有事先開台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞