《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
佢都知自己aimbot緊
但同時笑緊roller姐
gen比人hack嗰場佢chat度d人有人clip左pov send去nicewigg同playapex個chat度比ea睇
點知換黎嘅reply係叫gent頂上繼續打
嚇到其他streamers唔敢開game
EA班撚樣開頭一定以為得Gen瀨嘢咪繼續打
點知個cheater咁勁hack到唔同人 再玩落去真係畀人笑撚死
Hal: I am cheating

係咪要del del apex保平安
應該重新由game 1 打過啦,都唔知究竟邊個同幾時被開aimbot
條Destroyer可以咁輕鬆hack EA server side再hack入埋2個最出名既PC
如果佢唔係因為係內部員工 純靠自己hack入去 都幾撚癲
如果佢認認真真搵份工發展應該好有潛質 可惜浪費哂係隻隨時收皮既game到
根本應該要停左比賽搵左原因先
而家講緊係隻game有漏洞,所有人都會比佢hack到
見到有外國遊戲網貼曬新聞同埋twitter叫人唔好開apex
睇下EA仲理唔理定又當睇唔到
條友咁勁 隨時開左backdoor 係EA server, 其實唔只Apex
security層面 係其他地方都好撚大獲的
如果佢已經落咗patch落個anti cheat
即係已經裝咗落你部機度
開唔開game都一樣
Respawn之前裁員 唔知關唔關事
個hacker 係咪俄佬嚟?
apex 變左做木馬
真係第一大笑料
爆左出來怕會有其他hacker用 呢排都係唔開GAME住
Del apex 保平安
返去del 曬EA所有嘢
關唔關ea放左權比選手同直播主ban人事

如果之前有問題應該一早玩左
要del埋UBI啲game 印象中UBI好似都係用藍仔頭
shroud直播都叫人del apex
條友之前已經玩左好耐 mande/hal佢地直播排rank 之後直接條友直接Queue入去佢地個隊仲唔會補第三個人 即係佢可以直接控制到個場既server
又可以直接派pack落streamer ACC

懷疑條友好想Apex收皮 見依排EA係咁做野 慢慢搞返起隻game
今次又黎一下重擊下Apex
估唔到apex第一個執
EA唔爭氣冇辦法
EA呢排有咩野做過
rank一樣大把外掛
今次係抵撚佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞