《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
又未必既 guarantee 金背金盾 inventory management可以好好多同可以utilize埋lifeline救人個passive係幾好
以前lifeline唔勁就係因為你冇金盾 比你可以一邊救人一邊架槍 人地推埋黎都係死
但你可以consistent咁call到金盾落黎變左打交你救得起人都可以有2格甲+7成血有機會反打
但pro scene應該未必真係出番學raven講 你要有人knock左lifeline先有用 但打比賽pick一隻自己隊入左劣勢先有用既英只會更加劣勢
自拉+金盾,再拉起隊友真係好爽
我講上星期頭兩場
noc之後仲同dropped一齊同nicewigg佢地講final外掛問題
邊忽有指控佢地串通
更新完幫我8-12季變哂銅牌
8-14先係
嗰鋪應該好多人估估圈收去山崖嗰幾個罐同埋藍色貨櫃個位
完全估唔到係收去佢地幢樓度
講左係有bug 等fix
真心痴線 都唔知係咪有人係後台控住個圈縮邊
上年佢地危險又係有個highpoint圈一鋪穩定左個分數唔記得左係s1定s2
成日睇住佢地scrim柒之後比人串washed
但次次一打到d重要時刻一定top3甚至拎埋champ
成隻GAME 根本係造俾TSM咁
上次嬴3連雞又係...
CLS 到咁都可以發生到
成件事真係好鬼
仲要年年都有隊勁旅domain成個na壓住佢地成就佢地逆襲劇本
y2有esa y3 xset y4 dz
TSM best team in APEX
諗住今年algs wc 唔理係邊到搞都飛去現場睇大fing fing tsm支banner旗
更新完連個解鎖英雄挑戰都幫我重置埋
Ea正常操作

Btw好似話所有任可以照做, 會fix反
NRG呢
nrg就算啦
今年LG成績都唔差,係唔夠穩。
倚賴Sweet發揮
今年LG就唔同
Fuhhnq好有potential呢條友
見佢拍住sweet做co call都唔差
但slayr就要努力少少
我覺得佢地呢隊都有機可以contest下split 1 champ
上次zer0代sweet幫lg打scrims
fuhhnq個chat先話原來自己個mnk幫手share傷害會打得舒服咁多
NA啲水準高過其他區好多,好多奇怪位都hold到。
打交都快好多,唔會磨下磨下。
有冇ching試過課唔到金
一禁投權比錢個掣steam個框就消失咗load唔到嘢
Zero 支槍真係好撚勁唔講以為係controller
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞