《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
每年algs劇本
pl有隊超勁 tsm派膠 就到lan tsm就覺醒
之後就有隊黑馬出黎做tsm rival
最後tsm又做英雄
sikez依家meta 3隻都玩唔好...
毒佬企錯位比人集lock
bh開大之後當自己戰神咁over swing
煙妹就...
有預感今次lan黑馬就係yanya佢地
大機會幾鋪mp之後又到tsm連雞贏
我覺得na未必再咁順其他賽區都進步唔少
特別去到lan一樣ping嘅情況下apacs又唔知會打成點
齋講打交其實legacy依家真係na top
佢地係齋macro micro唔係講笑仲勁過tsm dz
出撚哂事dz
啱啱睇到佢哋又俾人秒咗
又係高打低輸 比mnk用bh喺成堆煙嘅環境下搶dam效率唔夠高
跟住sikez又無啦啦死得快過zero
zero對住槍殘血即刻落去
佃就去露晒大身位俾對面集火
e8睇嚟要end game了
笑死
咁都throw到 一個series throw 兩場
hal救世主
jordon提左個team有seer cat
jordon叫hal衝自爆e8 沒throw
見到hal喺chat度話係jordon call嘅
Smart Hal
我覺得係自己throw既成份多小小
可以等圈先 之後打直起牆推hal
邊個mode可以快快趣搞掂?
佢地個圈辣屎忽 假設個打直wall條路q上去推hal之後佢地3個殺完hal係no cover
真係純粹想解任咪solo跳最邊邊位或者拎loba 去打rank
入25次圈先係大佬
但係結果論來講佢哋最尾都係要升上原本係hal 個高位去打同埋比hal自爆完都差啲贏到
打最尾嗰隊嗰下係q+horizon ult
結果論黎講最初zach叫佢打斜wall之後等hal落黎自爆完就有時間reset
但e8隻cat過唔到去右邊個位打斜放
一行去就好似比人集火 分分鐘wall都未開好就大殘
navi要搞到去lan都係咁?
屌你老未 dz依家打down隻e8一隻開始接兩隊sikez係咩料
狂死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞