《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
naughty又真係出到喎
不枉C9冒咁大風險finals前簽佢哋
佢明顯唔係overload而係有壓力就braindead嗰種
rk嚟講下個meta理論上會冇bangalore
狗應該會跟住消失
conduit可能會出返黎 冇搞到佢
Reps玩得掂毒佬 係Big e玩唔到bang 佢哋之前最大問題係bang同毒佬都得Reps玩到
https://www.twitch.tv/videos/2094014465?t=265s
由4:25睇到13:30
Noc已經唔止一次投訴Ape Gang同OG串通搞鳩XSET
唔係唔比你Third, 但係Ape Gang有時third XSET根本同佢地冇好處
加上Noc部電腦每次打比賽都lost package
今次Split 1打得差算情有可原啦 希望佢調整心態打好Split 2
console (ps5) 日本伺服器 呢幾日又爆到三百幾 ping
估唔到仲有單咁嘅野
初頭睇以為佢地爭輸左skyhook比dz所以出事
過多排 就無左件事啦
有無人更新完入唔到GAME
無法連線至EA伺服器
睇左xset final嘅pov
邊忽有ape同og串通
佢地自己避戰唔同ape打rotate去harvester經過大空地比人打都賴地硬
咁快放出嚟依家重未睇到tsm
nerf左cd同中間比dmg斷你回盾之後個回復時間
想睇返雙胖meta
泡泡散彈戰好正
不過依家有maggie
之前見啲pro話,meta會係seer同毒佬
唔知仲會加隻咩呢
暴風點就Valk
邊緣就conduit ?

買屋防守型繼續crypto, wattson

毒佬應該鐵膽

另外生命線
生命線係咪冇左紅槍得金槍?
game 7真係寫晒script比tsm贏
跟撚住佢地黎收圈on撚鳩
conduit pro唔會pick啦
比賽黎講zone team都係有利d conduit要打edge style先會發揮到佢既長處
再加埋黎緊d nerf更加唔會出場
crypto同wattson apac s/n好多隊都好中意出 NA EU相對少好多
生命線得sen/aurora/legacy有pick過印象中 唔知會唔會因為冇左round 1可以用生命線空投call到空投槍就變左冇隊出變番seer/bh bang caustic
call唔到金槍
guarantee 金背金盾金evo cache, med kit batt +pheonix/mobi
好似係
lifeline其實冇乜用 係aurora太勁先望落lifeline好勁咁
咁應我搞錯左頭圈唔出紅槍只出金槍個patch
唔出紅槍係講緊round 1 既natural cp, 而家lifeline你round 1定round 2,3,4,5 call都唔會出到紅/金槍
泡泡戰勁悶喎
咁比賽應該更加唔會出啦
出隻瓦基重好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞