《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
暫時剩係得佢知有呢個漏洞,除非有第二個同佢同級嘅人物搞事
講真佢要攬炒嘅一早放咗出嚟,俾啲掛狗炸到每個人都玩唔到

不過公開出嚟,玩冇幾日應該就收皮,用咩漏洞,點繞過防火牆,又拎權限乜乜柒柒,呢啲一環扣一環,話曬俾你聽點樣自出自入,EA班垃圾都好難做唔到嘢

同埋都冇講到佢個方法可以access到幾深同接觸到啲咩資訊,到時個資外洩呢啲只係基本嘢,仲有更加多你諗唔到咁嚴重嘅嘢

佢一個人掌握着啲咁危險嘅嘢先恐怖
電競選手「把香港、台灣當國家」 遭戰隊秒開除:堅持一個中國原則
https://lih.kg/3656571
如果佢用佢所謂嘅漏洞送每人5000個箱,你哋會唔會走去開呢5000個箱
個黑客可以改箱改造型,一蚊都唔洗俾就有齊晒所有野
賣帳一定賺到fatfat
好耐之前已經有賣黑號呢樣野
係大陸打工就預左有d野唔講得
不過依家香港都唔講得
開呀,點解唔開,一定係爽撚咗先,驚閪,最多咪收返,夠膽咪ban全部人account
實開
發生左
Mande收左4000個箱
仲可以幫佢開埋
仲有其他普通人都有
Extesyy同Faide 打排位好撚正
睇佢視覺好唔舒服好似睇faker咁
Extesyy 好D,Faide行步路都左左右右果下真係有D暈
卡左白金2日
距離上大師得返8日
佢啲身法的確係勁但真係需要做到行步路都左右fing咩
啲頂級身法+槍法pro都冇佢郁得咁癲
你地依家仲有冇玩
得返一個星期上鑽 心思思想DL返
應該有排都等唔到EA出來 但係上半季剩返好小時間
sikez就黎變繼zachmazer同snipe之後再變做一個meme人物
近排scrims唔知做乜尋日比lg 3:0 有鋪仲要係捉到佢地單支比人反殺
係咪今日有regional final 睇?
好似仲未公佈? 唔覺佢有patch update過
冇講過
搞乜俾lg3比0
MANDE去左班賤種刷分日本仔DC到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞