《Apex Legends》討論區 #102 2024 split1 mnk將重鑄榮光

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
https://youtu.be/rpU-zPstqr8?t=33
有冇人都同SHROUD講一樣
覺得D PRO一直都有CHEAT開
Shroud 可能一直有個excel2003.exe
我信有d會有

但如果最紅個2個都係,我真係不能接受
即係原本裝咗 個掛淨係幫佢開?
強制幫佢撻番著個外掛
Shroud唔係職業id狗
應該都係估姐,而且pro開掛唔係新鮮野,加上今次事件太沖擊
非罵戰 對於GEN 同 HAL 兩者遇到比hacker開左外掛既處理有咩睇法

比你地會熄game 定好似HAL咁講 唔quit咁就會迫到EA restart game
如果係跟番gen 個處理 hal自己quit 就會唔當一回事
下場冇hal 自己出後備
但hal 用掛殺人 就一定要停
俾我就 鳩㩒殺哂啲人 俾ea 知佢個anti cheat有幾廢
佢地兩個都做左最好決定啦gen 第一個被hack 所以走場 hal 見gen 走場ea 都繼續去咪唔走場逼你停
事後個個都話 早知企上天台360度一路轉一路開槍
destroyer2009今鋪真係名留青史
由第一日只係ng街場揸車開住sheila清人
到送幾千個free packs俾streamers
到操控40個bots 發動zombie attack
到pred lobby被十二個頂獵streamer 圍而炸ser
再到今日na algs決賽live hack入兩個最top嘅pros
好似有哂預謀 一步接一步 拍緊戲咁
真係前無古人 後無來者
正常就一定跟GEN咁即刻走 EA要即時出面腰斬晒果日全部場次
不過EA
https://twitter.com/AntiCheatPD/status/1769532511057584576

ECA出黎話CHECK完自己唔關我事
R5 有Destroyer comfirm唔關R5事
咁係得返一個side
但佢應該會奶嘢了ea依家好撚嬲搞到蝕晒錢
睇steam chart已經peak果陣少左6萬幾人玩
諗起mande同佢ldestoryer玩話 想EA正視 ,Mande話根本無可能秒打臉
諗住想搞番起apex 結果比人一巴車落去

抵啦ea 搞爛咗幾多game
真係笑撚死,屌撚左咁多季,以為呢季改下D遊戲野會好好,點知比人係比賽搞到仲撚金
線上賽就話啫
線下賽冇得裝掛
WORD.EXE
ea線下幾時真係線下
Dk 入硬lan
TSM有可能唔入
如果Hal quit Tsm少個人打就可能入唔到
一定係搞到暫停
Cs pro 一撚定有啦 當年巴西狗無可能無
只係唔會開哂自描個d
hal咁做都兜得到係因為佢人氣高+gen出左事在先
如果gen嗰個moment就好似hal咁做一定比人屌到仆街
正常黎講gen個做法先係最完美 hal嗰場jordon都係咁叫佢leave
ea閪還ea閪 選手抽身還選手抽身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞