[D736-] 抗俄衛國 178: 烏克蘭衛國戰爭兩週年

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
班白左連少女與戰車都叫兒童色情
你講H漫定原版故事先?
BBC妓者屈動漫宣傳兒童色情 反被野上武志串柒
https://lih.kg/146029

所以點解歐美啲另類右派依幾年堀起,就係因為班白左太離譜
唉, 太多弱智.
由我讀書時期第一次聽到政治正確呢個詞我已經好反感.
呢個係本來係喺海外的小弟,應該要做的事:講喺香港已經無法講的嘢,做喺香港已經無法做的事,為已經無法發聲的人講佢哋內心想要訴說的事。

如果人在外國都仲顧忌咁多,咁我喺國外仲有乜意義?

提督你的回應 = 證明國安法同23條係有一定鎮壓異己效果。最少喺香港係有效。

BTW,已經off 哂topic,唔講咁多,獨裁者與賣港賊,留待日後三戰時清算,就咁。
咁係ehentai.org,係裏網ex hentai 。

表網冇受影響。

裏網個server,好似喺德左。
不過又有可能係蚑蛾既紅臉白臉戰略,先搵班極左搞事,之後再搵啲另類右出黎扮撥亂反正
閪方左膠woke撚、極右保守派同衛道者虛實不分、欺善怕惡咗好耐唔意外,而且中俄似乎正利用呢樣嘢嚟激起自由世界同邪惡軸心陣營之間嘅對立,繼而嘗試令國際秩序進一步崩潰,宜家只係希望台灣同日本可以帶頭幫自由世界守住。
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60199&snA=2818&tnum=9
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=60199&sn=27552&subbsn=1&bPage=0
注:此公約暫未正式通過
厚巴, 其實自冷戰結束後的國際秩序, 由俄羅斯入侵烏克籣後2年, 已經崩潰佐:

1. 阿塞拜疆的蠢動, 由NH到呢幾日的公然問阿美尼亞申索領土.
2. 哈馬斯10月7日屠殺事件, 與之後以色列的全面反擊.
3. 胡塞武裝組織搞亂紅海交通.
4. 阿富汗與巴基斯坦的衝突.

以上事件, "理論上"掌管國際秩序的聯合國, 唔係無能為力或者偏坦某一方, 就係直接失蹤. 然後上述事件的各方, 都係搵番自己跟的大佬/勢力, 而非經聯合國調停解決.

當然, 邊個最先玩爛"聯合國"與冷戰後的國際秩序? 自然係俄中呢兩個只為追求自身私利, 不負責任地破壞秩序的流氓大國.
https://x.com/new27brigade/status/1770367888228307259?s=20

除佐萊茵金屬, 應該仲有歐洲軍火商, 一聲不響地做緊嘢, 只係佢哋行動真係要快D.

另外, 有彈藥, 也要解決兵源問題: 除佐常規職業士兵兵力, 預備役性質的"國民警衛軍"亦越來越重要, 一旦發生國家級別的大戰, 呢D預備役將決定佐立即Boost up兵力的程度.

平時正規兵力唔使多, 但預備役數量一定要夠多. 好似芬蘭, 以色列的結構咁. 預備役質與量夠, 就可以喺需要時, 一, 兩個禮拜內馬上動員大量有用戰力 (雖然喺閃電戰來講1, 兩個禮拜反應時間已經係太慢, 但考慮編制, 裝備, 動員程序等技術問題, 真係要1, 2個禮拜時間去"爆兵").
另外無人化, 短期喺地面戰上無法完全取代步兵功能, 呢個階段我會視無人系統"為爆兵爭取時間", "減少前綫士兵風險", "常規砲彈缺乏下的暫代方案"的工具.
咁應該ex嗰個GG日不遠矣
利申唔識入成日被fgo post啲人笑
我也是EX/裏網常客. 但以"現實世界的大義"為先

烏克籣盡情連伺服器一拼炸光德左啦, 唔使就住就住

唔我講俾我聽, 烏克籣咁耐都唔隊冧德左班親俄分子, 真正理由係因為裏網伺服器喺德左咁撚膠呀!
另外巴打, 進入裏網方法:
1. 喺表網建立account.
2. 登入表網.
3. 進入裏網, 順利的話就可以正常睇到.

注意: 裏網的cookie有效期為一年, 過佐一年cookie失效會無法進入裏網, 請先清掉broswer的裏網cookie, 然後重覆1-3, 就可以再睇到裏網.
Sorry, 係重覆2-3, 有表網Account就唔使再起.
睇乜q ehentai,網上大把av,
打到你精盡人亡一萬次都未j完
裏網世界最好唔好深入。
Pandora box黎
咁烏有戰意好多
有啲非甜野嘅設計本好多勉強喺嗰度先保留到呀(我唔係精蟲上腦
如果唔係就得百度雲先有
利申:冇用過
非甜?例如?
以前有套勇者雷登嘅衍生作品超者雷登設定集,機動戰艦劇場版project嘅碎料
雖然好想問落去,不過都係停停先,太離題
節拍器大佬
裏網, 同表網E-hentai最大分別, 就係多佐"兒童色情"的2次元創作咁大把

其實我對"二次元"創作的限制非常有保留: 係人都知道二次元唔撚係"真實"的, 包括我呢輪成日提的"戰錘40K"都係, 只要觀眾係清楚了解"二次元的創作都唔係真的", "現實世界同二次元有條好清楚的界線". 咁二次元創作D乜嘢根本冇所謂, 反正"一切二次元作品都唔係真實存在".

現實世界真係存在戰錘宇宙的"亞空間/至高天"同"邪神"的話, 我哋先要驚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞