[PS5/xbox/PC]Baldur's Gate 3 柏德之門3 討論區(13) - GOTY steam冬特

854 回覆
2 Like 3 Dislike
影心一開始就命令術.係飛船度你可以用命令術搶火劍
上網睇吓邊啲法術實用啲 攻擊最勁又低法術位就一定係火球術 位移最好用一定係迷蹤步 其餘控場我真係比較少用 一係沉迷術 一係守護刻紋 buff嘅話就祝福術
佢應該係contract有限 但信你會贏到666咪唔驚背叛佢
你輸左 佢就會比666秋後算賬
用定身術啦 可以既加d buff
一開波 影心都係祝福術架啦
個一場基本上就係成隻game最難打嘅一場戰鬥,因為你見到佢嗰陣應該都係得3、4lv,但係佢5level一round可以打三次至聖斬,不過佢先攻通常都唔會好高,所以最好打法係全部人敏捷拉高啲然後集火秒咗佢先,如果唔係畀佢郁到都幾難打
係咪間屋附近好多死屍,然後入屋裏面開拖,然後屋頂有個soul coin果度?
honor mode 5 lv先去打鬼婆,分身都未出招就比karlach標槍標死左 好好彩一估就估中左個真身
上個debuff比佢 獵人印記果啲 佢分身得個真身有debuff
不過5lv去打係要小心唔好太大力秒左要拎頭皮
已經死左 本身都唔諗住一定要拎,rp緊一個善良聖騎士
見到特價某店xbox 豪華版 digital code $110 抵唔抵?
咁勇驚估唔中畀佢人類定身定四個直接重新嚟過咩
WotC既放置game黎,steam都有
本身都諗住打晒啲分身先,點知第一下就估中左,就試下會唔會殺得死 點知真係一round就死左 佢個血量應該4lv去打先有feel,5lv有晒額外攻擊好快冇血
我之前硬核試過畀佢神運一round控三條友搞到今次要等到5lv有法反先夠膽入去打
新手玩,勁好玩

打到醫生個到過唔到
act2 叫醒人果度?
好多𡃁個個
尋晚信錯左個卡提夫 去殺左個女人
一出返黎 成條邨無撚曬人
咁直接
用下d必殺箭啦 再唔掂就食藥水/ 加速
投擲build OP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞