[PS5/xbox/PC]Baldur's Gate 3 柏德之門3 討論區(13) - GOTY steam冬特

854 回覆
2 Like 3 Dislike
多謝,明白了
我以為身上有lockpick就會自動揀
原來要手動㨂
了解,多謝解答
煙花店真係煩中之煩
搞埋街外隻steel watch都算,反正打得贏...但啲敵飛埋上屋頂,到佢地個turn又諗好耐,都唔知想點。
有呀,同埋我送左佢鍾意的花俾佢。

Worst case download 個tool check下Save File 睇吓差啲乜嘢condition
完全冇romance 對話/選項/場面
識得飛之後好玩好多
但為左影心keep住靚樣 成隊人得佢唔識飛
煙花店我上網跟人用鄉民打法炸咗一,二層既人
點炸? 搬煙花?
Yes
好橋
點解我果時諗唔到
我想問PC Act3 Lag的問題,已解決了嗎?
新patch有改善,我用2060都唔lag
有改善,我58-60fps左右,有d地方會跌到55fps
act1喺camp開p嗰陣同影心最多係咪得kiss
之後先有啪啪啪?
而家先知可以用d召喚生物犯法坐監,之後就可以拎佢地枝武器,應該係unintended,不過睇人用火精靈把槌好型同好爽,好岩畀karlach用
真心一問

早幾個月爆機

呢家聽講更新咗end後有個宴會

但點解我用返舊save都觸發唔到宴會
打多次腦
即係最尾天台嗰到?
開左個邪念save玩 正常係無哂隊友?係墜落地執到影心個遺物 之後所有隊友都遇唔到 定我中bug
影心會係個地城門口撞番架
想問下城區除左新聞個任 有無咩任係要長休少d盡快做?
比如裁判所長休多幾次 個同伴會唔會死左?
海底監獄長休左幾次先落去會唔會已經死哂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞