[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
佢同華記咪就係配合埋新領隊一齊啪既偉哥
藥效一過打回原形
人地有無洗4億?
尋日仲見到有人話格拉沙無問題,依D就真係群魔亂舞
點量化
係咪洗少佢一億就可以低一位?
用白蟻同熱比較曼都搞笑啦
人地兩隊嘢 一隊本身無球星 一隊個球星本身就係勁 仲要唔係好強ego嗰種
望下曼 死攬啲overhyped嘅「球星」 仲要成隊上下幾個強ego嘅球員 要佢地為隊友犧牲多少少跑幾步都唔肯 一係你做到哥狗接手巴塞嗰陣可以手起刀落清走朗拿甸奴同迪高咁 唔係嘅話呢啲場面預睇多幾年
如果暑假all in Kane
真係一次過谷爆
以前唔係賣佢係不死人,點犯規都唔會食牌咩
要配合皇馬波衫先有用
第一點其實我認同 我記得係有喺人地後場搶到波 但當然呢個中場嘅速率真係好易穿
我都想trust the process, 但洗咁多錢,都打成咁,好難trust. 間接影響埋賣盤
其實成日jer撚住使幾多錢真係好on9
本身就係有曼聯稅加埋梅狗條廢閪唔識傾deal
你針對坦狗眼光差仲好啦
皇馬做盡哂就會放

黎緊仲有卻奧斯
依家虧到咁,仲扯唔扯得起呀
皇車
唔垃圾回塘都唔會放俾你
洗錢多就勁, 沙特超今季拎硬世冠杯
有祖無球過到人
有球仲因為佢失俾人打反擊
當然對面右閘都好勁
摩爹

3冠
2nd 英超 2nd 足總
第三季未完就炒

Trust the process.
夏天連麥湯/麥龜/VDB都清唔到,更加唔好講最有光環既般奴+派飯,成隊波既文化根本就好TOXIC
曼聯唔係無錢使,係無識得好好運用手上資源既人
呢十年投入係轉會市場咁撚多,但使得好撚柒
點影響
格狗點都係唔撚賣架啦
賣盤關打成點有咩關係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞