[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike

Free Sancho!
又要麻煩大家解扑
cctoy先扑人
對富咸又輸3球
P仔2G1A
其實睇翻過去曼聯係提供咗一個戰術層面解決方法。就係學費sir升7小福上嚟個年咁樣一次過割喉式換班,完完全全去跟領隊想踢個套form咪再就班大帝踢到唔爹唔釣。但1) 唔知曼聯有幾多青訓夠班上到一隊填位。 2) 光頭佬宜家根本冇咁嘅地位去做。
我寧願真係咁做好過又換領隊繼續loop一個已經證明係完全賭運冇得救嘅操作。
又輸三粒 未睇精華 不過都估到點西法

成20年換咗咁撚多個領隊,唔夠班又有,名師又有,dna又有,結果都係第二三季就現形回堂,仲有傻鳩覺得繼續換領隊可以解決到問題。
咁一早唔好炒椰子啦
椰子 v92 摩佬先唔講戰術過唔過時 起碼叫睇到佢地想隊波點踢 依家係開季到依家都睇唔到踢緊乜
摩佬後期我都唔知佢想點喎

係咪歷史重現緊呀,明明第一季係比人見到執緊隊波踢到個戰術出黎,去到第二第三季變成完全唔知踢乜柒。
球員方面就冇咩好評論 班後備同啱啱傷好嗰啲全部冇態 加上隊波最近搞成咁 成個精神面貌都好差 最睇唔透嘅係到底坦狗教咗乜撚野 無論出咩人對咩對手都睇唔到有練過咩戰術
其實當年費sir都未有咁嘅江湖地位,咪又係年青教練一個,但係佢敢做,光頭佬連換個人都好似就住就住咁,冇得解決
嗰時費sir就炒,但有Bobby sir撐到行,而家唔知邊個高層會撐坦蛇
請拖舟定干爹好
唔係話護坦

但呢條後防線根本唔會做到上季有短馬+ 唔傷華記 + 堆Shaw帶波能力

最重要係短馬

呢條後防係上年坦做到一半控傳 一半防反
姐係開始由後面build up嘅隊型
都係由短馬傷開始 舊年季尾先開始閪

今季條後防 衰到用冰打左閘

龜打好左 但根本唔係果樣野

攞住呢條後防其實都死撚硬

8月果時根本就唔應該理賣唔賣到龜
點都要買個中堅

如果換左Sir 占上台
可能坦未成功做佢想要嘅野就要落台啦
我到呢刻都無質疑佢戰術能力
上年佢係短馬未傷前 做到用呢班人嘅突擊能力 加 佢後場build up
最恐怖係又1球都入唔到
咁做同換領隊都係賭,但我就寧願做咗次割喉式換血先。我覺得宜家環境根本係Nothing to lose,起碼做一樣之前未做過嘅改革做得撤底D先。
睇返v92 先係最勁果個
要盃有盃
正選班友hea踢就即雪, 所以佢手下無咩邊個大帝
用青訓
控傳減低對手攻力
隊長有料

係曼聯無耐性
V92悶住和波 牙坦柒住輸波
大家好 我想問琴晚輸咩
有睇過曼聯熱身賽都唔會噏到推班青訓上嚟送死
好多人都金魚記憶,明明上季一開波輸兩場就打定輸數,話比幾二、三季時間坦蛇,咁上季佢就大家同球員踢翻熟識嘅戰術,今季先話正式踢坦蛇佢想曼聯行嘅戰術,個個都講會有撞牆期,點解要咁快炒,至少真係要睇到季尾
雲sir 用左2年已經可以控傳代替防守
教多2年買到d 入20幾球既前鋒已經勁過依家達狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞