[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
惡過共產黨
坦克教
本身咪諗住mm咪踢右邊8號做前插同link up play囉
都唔知死都要踢316為乜
case一拎波 兩隻8企到最前
case又分唔到波 又冇突破
兩隻8又因為戰術 好少回後駁腳
然後屌mount冇影

之前半場換eriksen入嚟 轉325
隊波起碼推進到去三閘線
依家316塞住個波喺case度就冇然後
雙8 原先應該想控住個場,好似鏝咁拉開哂嚟控傳
但根本中前場太易斷
之後就真空俾人無限中出
胖虎識飛都守唔到咁大範圍啦

你岩
呢d時間應該一致對外
我就俾時間坦帥
再西嘅蘇3都睇過
頂唔順宜家咪撚睇囉
M底? 為佢好咋
猶大教d friend?
雙8概念本身冇問題呀
你有啱嘅球員咪好囉
屌你但係mm本身都唔係踢嗰個位
間接令到得返Bruno miro兩個人踢中場
Miro唔係一個超級全能防中
邊度做到咁多嘢
又要佢防 又要佢瞻前顧後
Progressive carry
分波 控制節奏
做到咁多嘢嘅得一個Rodri
強如曼城都係踢325多過316
永遠rodri拎波隔離都有個stones做選擇
幫手轉邊又好 推進又好
本身應該預短馬/梳做呢個位 點知又傷晒
佢都唔係右邊8號
佢本身係車係踢類似muller角色
不過偏右邊
唔expect佢梳理中場控制節奏
本身就係vdb嗰種打法不過係右邊
其實冇人諗到短仔傷到咁嘅,如果短仔預期好嘅,咁的確龍門中場同前鋒急啲,呢啲嘢就事後論嚟,冇得咁講
有時都唔明點解仲要撐隊閪波
唔關事啦 就算冇inverted full back
叫其中一隻8回後同case平排
已經幫到case好多
依家兩隻8企前 就真係企喺度等case分邊去兩翼
佢後期諗壞咗個腦
穩穩陣陣安心做爭四份子咪可以捱多幾年重建
唔買中場,走去買山草C朗擺大個頭
傷一個閪到而家
一隊波25個人,都無一個替代到,咁以後咪要好錫身踢波?
會唔會係個轉會窗過份天真去處理?
轉會窗之前呢度大部份巴打都係覺得
應該要買e14替補
邊有諗過坦克咁癲
推山草果班球探真係應該仆街,話佢係右翼,點知買完先知佢鐘意打左多過打右
我明西波令到大家怨
我自己即討個陣都係屌坦
但要坦狗又好似第一季咁妥協轉翻踢法
咁有咩撚用
當初個個都話比幾季比幾季坦狗
宜家第2季未完又話炒
你班撚樣跟本就接受唔到變同無成績
宜家係無變呀 踢得柒呀 無內容呀
但因為咁又炒領隊 呢隊波只會都係loop
換班?
前面得福,般奴,大碌唔係佢嘅人,其他一係佢買,一係啱啱青訓升上嚟,咁嘅藉口都講得出
Full team雙8踢咗兩場正賽就收咗皮 班友梗係夾唔到啲咩
對熱狗個場已經有將猛拉返落一格幫手
感覺完全無plan b/c/d
坦老師就係咁出色,用政綱已經收賣到d球迷唔質疑佢
個陣個個都想入返個年輕中場
更新條龍骨
點知搞成咁
其實。。。撐曼都係M底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞