[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
睇到呢d名
就知我曼班管理層有幾廢
如果真係請Flick / 迪沙比
都好麻煩
成堆蟹貨
兩個vdb
起碼又要幾億買幾個核心
買人都係暑假姐
練兵比足時間佢la, 今年熱身賽無人走場

鉲狗當係比皇馬水左la
點解福般反而會練廢左
本身係虧佬毒撚,扯旗都無咩力,食粒偉哥令你重振雄風,但個底一直無改變到都仲係虧佬毒撚,當粒偉哥藥效過咗就又變返一個虧佬㗎啦

呢十年就係不斷行緊呢個loop
班死曼狗真係好撚煩
第一季話比幾季黎變
第一季有少少成績又養大呢班撚樣餵口
宜家第2季季初就話要炒
又唔撚睇你成條防線都差唔多唔係正選 build up 最重要個件傷密完又傷
咁唔撚等得咪撚睇啦
再西嘅時期都有啦 你老母
坦狗鳩還鳩
佢鳩足一季先話炒都未遲啦
你班撚樣唔係expect 第2季好似哥狗咁成功呀?
你班撚樣唔睇睇成個球會由上至下同人地差幾撚遠?
最難搞係Bruno
除左請個Conte / 摩狗 番黎打防反

我已經諗唔到有咩傳控教練會用得到般
上場對鏝失第2球 佢咁樣擺明俾唔到都亂黎腳面whiskey pass
俾哥狗真係雪到佢季尾

但佢踢一腳波嘅質素又真係成隊最高
依家最大既問題係場場波唔止比數難睇,連比賽內容都咁難睇,真係唔知坦蛇挨唔挨到梳、短馬佢哋出返黎
第二季完左未先
屌還屌
炒乜撚
當年有朗哥駛乜夏撚
Flick德國佬叫埋Wirtz過嚟ok?
咁死得啦
傷患隊隊都有
俾晒3個轉會窗佢做野,又入埋d奇怪料
係球圈咁耐,買人又話無圈子,要買返舊部,但買m7果d又無表現
仲有麥龜/麥湯有價又唔放,又話傾唔岩人工走唔到,咁以後個個賴死唔走係咪唔洗買賣球員
所以回頭睇呢十年軌跡,唔係話炒領隊就冇事,而家睇坦sir點自救,曼聯用咁多錢買坦蛇嘅體系球員,我唔覺咁識計數嘅格狗會咁快炒坦蛇
ching 關鍵時刻想放朗哥上枱做坦哥遮醜布?
…… 有我朗之前已經想買,又屈
最撚神奇係馬拉閪,無啦啦傷咁耐
首先無屈邊個係勝利球迷
而事實係真係有班勝利球迷一見成績就話要炒
其次無話過唔比屌
而係覺得未去到炒呢步
仲有唔好話咩中場人腳廢所以Skip中場啦
依家常用嗰班中場全部佢麾下引入
Mount, 米路, 大力, 拔狗
根本全部人都唔知自己做緊乜
無啦啦上季踢得好地地
好簡單買個eriksen替補就OK
無啦啦改做乜撚嘢現代足球雙8
成個暑假都係咁訓練
米露即刻冇咗個人喺身邊冇人逗位progressive carry
一個就唔啱位隱形
Bruno就risky
即係中場直接空左個人 停唔到個波
每場都處於劣勢
索性就skip中場
Ching咪屈
如果當年d 領隊調轉加盟會好好多

費sir 退休請摩狗, keep住個勢用老將博多幾冠
之後請v92 重建, 練控傳
控傳掂哂先請坦狗

插喉踢係咁上下啦
唔係要大勝
但場面咁肉酸都唔屌得?
仲要兩場主場俾人炒
成隊波係變左業餘咁,坦帥都可以置身事外,咁會唔會係過份樂觀
00後想睇費sir
椰子?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞