[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
如果控傳掂,係可能有機會搵到施丹教添,咁就唔會有坦狗
所以與其鳩換教練領隊,搵咗個好陀手定好重建計劃踢咩足球先啦
坦哥起碼同v92 有d 關係
施丹同v92 定曼聯都無關係, 佢呢d hunter 唔係必勝唔黎la
加利佬: No identity

後場build up 最緊要係龍門 你龍門無用波咪好似上年ddg咁,人地逼你2隻中堅,龍門又長傳傳失
咁繼續輸繼續認低威law
好撚癲,我諗無一個有料既教頭可以咁
攻唔到咪打好防守先,4個後唔夠咪擺夠5後甚至6後
而家好似場場踢垃圾但完全唔變,跟住主場兩連炒,d球迷仲無野咁坦克大哥沒有輸,你對手/高層太卑鄙
蘇蛇本身有plan 架, 咪本土化

點知本土化反而養左班無整體意識既大帝
其實出返e14
冇氣就即刻打防反算啦
上季有一招好好用
上半場用e14, 無氣換fred 出黎逼腸

懷念fred
應該係Trust the process, 但冇progress

Btw 吊你老母,差唔多球球中龍就有
蘇蛇?
清唔到龜邊有位+錢買中堅 又唔係無傳過話買
你話鎖佢locker逼佢走另計啦
我唔知坦套雙8諗咩 我拎鏝同阿狗套雙8嚟講
有推進能力控節奏單防中(Rodri/Rice)
Inverted wingback/中堅幫手派牌連結(Stones/辛真高)
雙8(KDB+根度簡/艾華利斯+Bwa)
因為卡斯米路控唔到節奏又冇inverted後衛(短馬同梳受傷)咪成套雙8收晒皮囉
我唔排除坦覺得用卡斯米路單防跟住skip防中位去做傳送會work
但雙8呢套form冇問題 唔知你屌乜柒
最錯係坦覺得唔洗買多個防中住
如果條路啱,椰子係不成氣候添
Fred mctom都唔應該放
攞嚟打工兵爛仔波搶下都唔錯
要賣就應該買咗賣vdb
學其他Ching 咁信坦帥啦,睇到有進步緊

開季到而家真係睇到人都癲
Trust the process

但無process
坦狗話佢地唔適合打transitional football
等緊占蛇帶埋米曹過黎
場場輸都算
鋒線無人識入波真係好撚狂
仲要機會又唔係無
估唔到最後要靠雙麥同米路
你唔撚信就咪撚睇
就係咁簡單
我依家怕占蛇買25%都難產咋屌佢老母
呢個概念本身冇問題
有適合嘅人選
但mm都唔係踢嗰個位。。
佢不嬲係車仔都係右邊自由人
前插 出腳 右邊有時斬下波
而家坦克係用咗佢諗住當控制節奏分波
中場本身三個位而家得返兩個人踢

其實而家都幾明顯成班球員都唔知自己個位係乜嘢
亂晒
咁打咩雙8?唔係睇人腳搞戰術既咩?
阿豬阿狗又玩雙8,跟住盧頓又玩雙8,降班都合理因為鏝/阿都係雙8,一定要跟
單6雙8呢個form唔會有大力臣個位
防中同inverted個後衛會分擔返控節奏同派牌嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞