[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
上幾場曼城輸比阿記賴冇落迪高
D鏝同我地曼都唔識波既

唔好講坦克有冇form呢啲廢話
現實係幾有料既領隊黎到曼聯都會比埋大帝玩死
全部揀波踢 唔鍾意就放風不滿
班大帝最好斷腳死 完全係侮辱緊曼聯件波衫
我屌你老母好明顯而家係全個組織出咗問題啦
你咪撚再用打FIFA果個諗法去講
今季其實報銷左架啦 但冰封三尺非一日之寒 你鐘意咁表面覺得換領隊就解決到問題係你問題 但呢個方法試左無數次 根本就唔work
老老實實咁由基本開始請番個真係有能力既人做Director / Project manager, 再全個組織同一個方向咁去改先係方向
但格狗死攬啲門外漢自己人做呢啲重要位根本就無可救藥
無左洛迪高既鏝係一盤散沙鳩踢街場波咩?
如果當初水曹無嚟到曼
依家會唔會同bellingham一樣踢到風山水起
respect 佢值得更好
根本就唔係得領隊有責任 落場踢個班始終係球員
呢班仆街 一落後就頹 ,亂踢
技術差 戰術唔夠好都算 屌佢老尾連鬥心都睇唔到

贏波就出post/story講咩多謝支持,+3 job done

係咁輸 踢得差又唔見班仆街會係咁出post
海龍可能叫做未感染 都知成隊踢得好撚柒 都係story 講句sorry
兩大核心永遠都無表示 Dalot仲post 自己啲金球

屌你老尾成隊波實力都變撚左中下遊啦 個撚個仲當自己大帝

成個曼聯由上至下爛到臭 索性今季跌撚到下遊/降班 重組算Q數
所以咪話三樣野根本無衝突 係唔知做乜9你淨係睇到炒坦呢兩隻字
冇洛迪高冇散到,3連敗姐
哥狗洗咗幾多億換而家條防線返嚟?
仲有人地管理層有plan 有football heritage
上手留低個啲好多都啱用
拎住份咁高人工既合約又好難唔覺得自己係大帝 開張約出黎果班都係on99
而家真係要暫時唔睇曼聯住
返工已經好撚大壓力
又來了,又玩政治
蘭蛇咪講咗要換7 8 9 個囉
成隊垃圾都唔願清 點搞呀
咁賽季中期我想問炒領隊做乜9呀我屌你老母
炒黎有乜撚嘢用呀
好多因素話緊俾大家知個問題係有好多方面
而屌你老母你剩係識最on9果樣
上年利 又係傷哂啲人
跌到落下半版 季尾冇前四 比呢度人應該一早炒左高普
再前年達sir開季連輸3場 好彩最後人地時間有比達sir
個陣班阿狗直頭開反達post
唔想踢可以躝 佢今季都踢到一pat屎咁
請安76都搞唔掂啦
高山講得啱,你估皇馬套打法唔洗體力啊?
如果係我嫚個班高層一定會炒佢地
唔好亂咁幫人講埋d野啦
何來又季中期炒 我講埋球員有問題 班主有問題 唔通又可以季中期換哂球員班主?
但點睇佢既能力都不足以教呢d大球會 成件事就好似樸達教白禮頓咁叻仔但去車就碌柒咁一樣
唔夠人講咪標籤人囉
返工狗睇波睇到個頭生意失敗咁
皇馬個體能教練好顛下,操得好勁
佢日日屌格狗嫁喎
操多兩操一陣又不滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞