[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
我覺得今季大家真係想講句 "I don't know what we have to do to win”
講數據個陣車仔個Ziyech都屌打自轉
人地都只係4000萬歐

球迷既感受
唔係坦哥唔見蘭蛇咩

New Manchester United boss Erik ten Hag refused a face-to-face meeting with his predecessor Ralf Rangnick following his appointment at Old Trafford.

Ten Hag granted Rangnick only a phone call to discuss club matters after the German’s spell as interim coach concluded at the end of the season with Ten Hag taking the reigns on a permanent basis. United subsequently confirmed that Rangnick was leaving the club and will not carry on in a consultancy role, as had been originally planned.
車d人腳其實唔算差
我地呢排咁嘅勢
隨時贏埋我地
今季幾時練緊傳控
季前話玩transition football
去到早2場仲玩緊大腳搵跑狗
啱啱又話人腳唔啱唔會玩ajax ball
畀多2個窗坦克啦,買齊晒全隊人就得

開波
如果曼高層肯聽蘭蛇枝笛既話
請坦蛇嗰陣晨早就介入 甚至安排好2個交接又好 合作又好既detail嘢啦
嗰陣記者問坦蛇會點樣同蘭蛇合作
坦蛇第一句就話只係on the club side, 唔關佢事
個陣覺得佢有自信,依加覺得笑話
下星期有返工sir上體野
願意用海龍+自轉舊錢換飯
[Manchester is 叻] 他們踢得很好,已經盡力啦 | 曼聯 0:3 紐卡素
副歇仲容許你啪多幾多次偉哥
如果套戰術係場上十一個都熟到爛既,根本隊友間就會清楚哂場上每一個隊友係咩位置、點走位,當個波去到咩位置時唔同位置既球員要做咩

好似柒福呢啲call波然後控停踩低再諗點做呢啲情況係唔應該發生
閪得太多次冇人敢黎
唔好踢爆坦狗仔啦
蘭蛇把聲好好J
睇個勢真係要打護級
如果降班可以令格狗走人 降班啦
自轉5-60m你都覺得值? 30m都比多啦
有撚病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞