[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
我覺得做人公平d
佢買人洗突左係事實,抵屌
但佢傷太多人亦都係事實
講緊最鐵膽既守將shaw awb 短馬都無
想用既綠木被女權逼走左
米路又傷下沉下

你想佢點先,光頭化身仙子施魔法令佢哋成才醫傷啊?
咁講不如,以坦克既表現

炒咗坦克唔代表曼聯嘅bad cycle 可以打破,但亦唔代表坦克唔值得炒
我對坦克5050
但怪坦克能力不足之前
問心 班球員有冇盡力踢先
你都可以屌坦克冇料用班hea踢既球員贏波
3樣野係無可能同時進行
所以我亦都無話過要同時進行
你可以清哂班大帝先又得 賣盤先又得 炒坦先又得
我講既根本只係坦無能力教曼
但炒坦唔代表球隊內其他野無獲要落
點知就衝哂出黎吠都唔知做乜9
唔想金剛棒
1. 傷幾個人就唔識踢?每隊波同一個位傷三個都係會含 太多例子唔想提 你係要覺得短馬梳傷+米路突然回塘係所有一線領隊都要適應到嘅我無話可說
2. 炒領隊 換球員 換老細 三樣嘢無衝突 可以同時做?
係無衝突呀 但換領隊除咗令你重新有個假希望之外係無意義 已經太多次
但換走格狗 起碼我喺其他隊身上見到一個有心嘅班主係有咩作為 同埋未試過
所以如果你繼續想爭下前四 咁咪屌坦換人囉
但真係想改革 老細先係重點 而坦都證明過如果喺有料嘅人幫手下會有咩成績
V92、摩佬、蘭蛇 每個都屌過木狗格狗同其他班主唔同,特別垃圾,空穴來風
咁佢又仆街既,死攬般福
坦有證明過?
拎聯賽盃?
佢拍住奧華馬斯+VDS呀ching
咁其實佢心水既所謂控傳人選出唔到 而出黎孭飛果班都踢唔到佢班波
點解仲要keep住實行踢佢套控傳而唔係用其他戰術
變成而家咁自廢武功? 定認為出3成力已經夠踢英超
磨到佢班心水出得啦 再下季咪賣9走d人再買佢心水黎換血 雖然都幾難賣下
你點去衡量佢值唔值得?
都係果句 連短馬未傷好都要開季後一個月先知 一晚間明明預左隊波有多一個綠木變到無 呢啲咁笑話既操作其實背後仲有幾多無人知 你點解去度呢把尺?
上年75分排第三 已經高過迷蘇成日J嘅74分英超亞軍啦
買咗個安東尼返黎,買埋mason mount
出場人選又係坦夏決定,結果般奴、福仔個地位都無動搖

唔通梅毒、阿奴會飛朵叫佢一定要用般奴、福仔?
阿積士個時好勁?
細佬我真心唔識,俾我學下嘢得唔得?
仲要英超既強度係整體高左好多
咁你又點去度呢把尺佢so far 值得?
就算佢郁唔到個正選位 都起碼60分鐘換走啦 比半粒鐘我睇下控傳大師既功架都好呀
我屌你老母你唔好再出黎7啦
咁都有得J ?

嗱,唔好屈我迷蘇呀,我唔係
兩條弱智互含
咁我都肯定全世界冇人救到曼
哥迪奧拿同高普黎都會一樣
近10年6個邊個領隊可以
前四+杯仔
不過幫佢地覆埋
聯賽杯=飛機杯 / 靠球員
雖然我迷龜
但借問聲有乜鬼野戰術係適合龜,冰,9A兼無正印左閘既戰術呢?防反?恐怕依家班撚樣連打防反既前提防守默契都做唔到
又嚟
頭兩樣有可能咩, 最後咪又係炒領隊頂哂
想一天光哂換隊波捧咪得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞