[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
對面都係20歲都係上場時間唔多
尋日有祖完全FAKE唔過人 1ON1對住對方 人地輕輕出腳一下就篤走佢個波
得罪講句, 蘭蛇講啲嘢曼迷屌過無數次
又可以點
好想睇佢做曼DOF
就係覺得有一個清楚知道點解決曼聯依家問題既人走左覺得可惜
即係呢,其實都重建咗十年,其曼聯決定好踢邊個風格既足球未

傳統英式鳩斬試過,鳩猜鳩傳既傳控試過,泊大巴防反試過,兄弟爬山防反試過,逼搶試過,依家就試quick transition,短短十年試咁多唔同風格

連想踢咩足球都未決定好重咩建
佢又唔敢覆 隔多幾日又吠返同一樣嘢
如果啲重要決策都係要格加拍板先去得馬既應該都係一鳩樣
好想睇佢做曼DOF
如果啲重要決策都係要格狗拍板先去得馬既應該都係一鳩樣
外國曼都好多迷朗 咪又係唔聽
果陣成班傻閪淨係識屌佢教得差, 話冇需要聽佢講野架
我一路講緊佢係曼聯改革既希望黎
個陣啲人仲話佢呃飯食
佢講個啲野根本唔係講比曼迷聽
係講緊比格狗堆管理層聽
全球都知曼係最賺錢球會
唔鑿曼鑒邊間
正正就係要清曬般福龜麥湯山馬VDS呢堆前朝遺物,其餘唔上唔落又或者見頂好似冰華記同卡C都清埋。
點解係自己簽就唔清得?根本個球員比咗機會但達唔到要求就要一早清。費sir個時連堅尼恩斯呢d佢自己簽嘅當打中場重心隊長都照清。唔撚用腦就死鳩開咪衝出嚟柒好冇。
佢地唔知老費頭3年都差d比人炒
係第4年終於吐氣揚眉,之後再慢慢上班霸
呢d係80年代既事
七小福係90年代
屌你老母蘭蛇既足球理念仲要同坦想喺曼聯踢既波好撚似
華朗咪係其中一個費sir承認失敗止蝕既重點收購,用咗兩年唔掂就以差不多半價賣比車路士
要睇下占狗到時搵邊個DOF,聽聞米曹都係果D靠佢一人眼光果類DOF,但我自己PREFER數據分析果類
個陣班反蘭好撚癲
口口聲話改革 點知教左半年都冇就要佢lan
以前車狗咁鍾意炒教練都冇呢班反蘭咁恐怖
唔講以為佢洗左5億 教左10冇冠
係咁跑黎跑去指位叫自轉交比佢
仲要識預判走去執second拎番個球權佢已經唔係以前嘅awb
邊個可以郁到福?曼聯青訓 + 10號+ MBE + 黑人
如果佢用返佢自己英力士體育部門既科學分析數據庫去support個DOF咁樣會比到人信心多啲
牙朗唔係咁傻豬玩interview 格狗有咩可能比佢走
呢個就完全係管理層問題
亦係點解咁多人想格拉沙走既原因

佢根本唔係建立一間球會,佢係睇錢睇即食,完全只係當一盤生意
咩野可以即時吸引球迷/sponsorship就做,例如簽big name,就算老就算搞亂人工架構都唔理
咩野係長遠要耐性要慢慢建立就唔做,例如upgrade訓練設施,同埋比耐性自己揀既領隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞