[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
要寄望遲啲蛇占有Sporting Decision可以整呢啲事
但蘭蛇嗰陣個role真係冇乜權力
仲要好似係part time既advisory
如果冇權力既話留低真係冇乜用
佢一心都想教奧地利
其實唔會得蘭蛇知個問題
個問題根源係個管理層想唔想改同有無資源改
邊個諗到曼聯個根基已經咁厚但去到呢刻竟然落後過熱刺 妓 多仔呢堆球會
所以搵左後生仔易拉架逼埋佢果份
其實個陣首選都有KMJ 但買唔到咁解
比人屌蘭sir剩係識講唔做
但1$都冇比佢
可能班人要蘭sir自己落街賣旗賺錢救曼聯
佢可唔可以入主到都成問題
講左話take25%
到而加好似無哂聲氣
一個踢英超 英人
一個葡超二三線 都可以用嚟比
要比就用telles 同pedro porro比會唔會合理啲
曼迷屌同曼聯內部有人肯公開咁講點同
不過忠耳逆耳 班高層唔buy
肯聽又點會搞到好似同坦蛇冇任何交流/交接就直接收皮
佢夾自轉多過dalot,不如dalot去打左邊啦,又可以cut-in射波
轟咁多年黎咪正正係一唔掂即炒,有咩問題?人地照樣搞搞下就拎英超、拎歐冠,點解覺得一定要慢慢比時間一條友等佢帶到建立皇朝? 2023仲想搵下一個費格遜?

唔好講轟咁極端,講下蝗疤拜鈀蛆呢 d 西意法德大球會,近代有邊個教練可以長期執教?最多比到盡咪教三季左右就收皮,有成績都照炒啦唔好話無成績,連續輸比死敵球會三六七球都仲生存到既教練我真係一個都諗唔到

我真心覺得曼聯用V92同摩佬果排咪幾好 (我意思係呢個建隊路線),搵個大牌返黎教2季左右,捧到幾個盃,之後咪炒左佢搵第個,全世界所有大球會都係咁運作,有幾多間可以養到個教父出黎執教十幾年?歷史上做到咁樣既都係得果三幾個。車路士都試過玩名宿少帥呀,咪教到碌柒咁囉,最尾都係搵返大牌即食。

曼聯由蘇蛇開始,又話乜柒曼聯DNA又剩,轉頭又搵個咩逼搶教父返黎,依家就搵個荷甲既黎話要咩建立球隊文化,呢個建隊方向根本就錯撚哂啦,曼聯由高層到球員、球迷至名宿,全撚部都係要成績既,講DNA咪就係glory hunter囉,你地連登圍爐就可以扮哂野話咩冇成績幾年都冇所謂繼續支持姐,問過廣告商未呀? 高層點睇? 奧脫福果班拍手掌定噓鳩你? 場場輸34567球班名宿支持定屌老母呀?

我話就根本係應該行正常有錢球會既班霸路線,搵大牌教練返黎即食,曼聯學人搵D咩少帥名宿玩process根本哂鳩氣整定fail。
哈!皇馬狗
嗰陣啲人屌撚到出汁日撚日韓龜韓龜
蘭sir講嘅真係啱
起碼要清大半隊人先build up到
仆街管理層
根本主要問題唔關中堅事
擺明係中場最大問題
Skip中場 控制唔到場面節奏
冇人progressive carry
轉守為攻嗰下
上年睇踢得好果段,e14成日都一個長傳就到位
識得收放自如
艾歷臣上季控制節奏好好
屌條賤種卡奴爾
原來尋晚基達菲12:0 木入兩粒
多謝女權狗
就算係費sir年代都做唔到想買邊個星就買邊個星啦
轟前年嬴歐聯,咩閪左幾多年

曼聯過去十年轉會net spend全球最高都扮窮 ...... 咁繼續搵個無料少帥trust佢process囉,而且咁樣真係慳錢過請大牌黎教咩,坦蛇好似洗得仲多過之前所謂 trust the process算「成功」既阿仙奴,到依家咪都係得一個FA cup點解球迷咁鍾意呢條路線?懷念費蛇?我真係唔撚明。

都係果句,根本曼聯高層球員球迷名宿全部都 glory hunter,係度圍爐咪可以扮輸多幾年都冇所謂慢慢比時間教練囉,實際上到聖誕都未打返起已經100%炒得,再搵呢 D 乜鳩少帥建隊process真係又死多幾年,全世界大球會都係教一陣就炒架啦,係得曼聯咁on9成日想搵個教父level既一教就教十幾二十年。
訓咗冇睇
尋晚收bruno出mount
mount有咩驚世表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞