[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
後費打big six最勁係v92
緊係啦,出面請啲人放權比佢佢控制唔到丫嗎
當年係咪唔興迫搶
我記得睇過一場波 曼聯2個中場係中圈互傳幾十腳都無人迫
梅狗係咪洗開屎坑定倒垃圾
有冇7成控球
40M歐對返英鎊咪3800萬
AWB講緊早5年買都50M鎊
如果佢無干預既馬狗賣撚咗十世啦
米路又傷 真係一季貨仔
明明請個好DOF去BUILD UP隊波先可以慳返好多無謂錢 (剩係後費時代炒領隊筆錢都唔小野啦)。你睇下隔離利記個美國老闆咪一樣孤寒,但人地肯放權比DOF攪,結果有成績又有錢賺
似棄game
D巴西柒頭好興咁玩
跟本 格狗又冇vision , 又冇幫球隊 基建升級, 管理 系統 又落後
連fsg, levy , kroenke 都冇佢咁賤
所以你咪屌唔到格狗走 轉屌領隊囉
醒下啦 仲以為炒領隊會改變到
呢個世界冇咁多超級英雄架

望下 鏝 車 兩隊
由暴發戶到歐聯冠軍,車路士從2003到2012年,花了9年時間而曼城就由2008年開始,奮鬥15年,終於在2023年首奪歐聯錦標,達成三冠王霸業。

阿布扎比聯合集團入主曼城後,可以分為3個時期。首個分水嶺是2012年,曼城推行巴塞隆拿化,由兩位前巴塞管理層主導發展; 另一個關鍵時間點是2016年,他們終於追求到「女神」哥迪奧拿來投。

我地啲領隊係用 梅毒arnold 呢啲
之後比1年時間領隊 踢得差就要lan

因為唔郁封住條傳球路線就得
比格狗玩開 c eye
咁仲好啦 陣間又買件唔啱洗既vdb咁
利維夠閪啦
今年換到澳洲佬,咪搞掂law
除咗雲鳩爾外,摩佬蘇蛇係炒得啱喎,兩個都衰踢法跟唔上潮流,進攻冇form
蘭蛇就唔計啦,反正當初都只係預佢教半年
但佢追左幾年既辛祖都一樣唔識用
你同啲濕鳩老豆老母屌自己仔女 "點解人地做到你做唔到"
諗下格狗投資左幾多先
哥狗同高普好似未嚟英超 定啱啱開始教?
唔知有冇記錯 中下遊興高壓迫搶都係佢2個嚟咗之後先有
醒下啦 仲以為炒領隊會改變到
呢個世界冇咁多超級英雄架

笑左,拗唔到又9up其他,咩老豆仔囡
人哋利維閪極都識去請個有返咁上下人脈既柏拉迪斯(係祖雲達斯做咗十年體育總監)去管理足球部門,唔係係內部搵啲唔知邊個去做一個咁重要既位啦
普斯迪格古唔知係柏拉迪斯請定蒙恩請既,蒙恩係有城市足球集團背景,而普斯迪格古係教過城市足球集團旗下既橫濱水手,如果普斯迪格古係蒙恩請既,佢哋唔係鳩請普斯迪格古
市民屌柒政府
所以亞爺就換左政府佢
市民多謝亞爺英明
呢度都群魔亂舞 想像唔到更衣室氣氛會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞