[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
索性降班啦 等班高薪廢物大機會啲走
格9都可能放曼一條生路

每次換領隊 班廢物又會落力搏表現
換上場機會/高人工約 踢返半季好波
之後又變返廢物 不斷loop
話配合返隊嫚聯
加利佬9upper黎
班坦狗一睇到炒坦呢2個字就發癲㗎啦
從來無講炒左佢就一天光哂,係要屈人

3樣嘢,換班主,football director,換領隊,同一時候進行唔得嘅?
的確繼續咁keep落去或者會拎到最好既結果 拎到分反而係繼續沉淪打飛機射完又得返一陣空虛
咁計 我地冇3個正選後防
1個馬天 1個梳
華就 雲b又係傷足咁耐
安東尼比女權玩
辛祖大哥公關災難
卡斯跌watt
福般太子波
賣盤消息亂到西咁 冇人知球會下一步
曼城1個都輸3場
曼狗依條數真係唔識計

標準答案:
坦唔撚識應變;炒左先啦 ;玩政治;冇plan b;
搞到球員憎佢

撐依班垃圾 炒坦 解決個問題1年
再loop
唔好再夜郎自大啦
大乜撚野球會 佢黎之前果季我地都係中遊架
成班人都痴撚線失撚晒憶覺得會突然間所有問題會消失晒
啱呀炒撚晒佢就啱架啦
咁跟住呢?根住咪loop呢十年不斷重複既野囉
搵你去管間公司就死囉
曼聯點會唔叫大球會
大球會定義應該唔會係計佢當季拎幾多分排名第幾而去決定
曼既牌頭 賺錢能力 商業價值 邊一忽唔係一間大球會? 除左場上表現之外
點解班球員hea 踢又怪個領隊先
病人唔乖唔肯食藥 你換醫生有咩用
上兩個回覆答左你
淨係冇馬天,卡斯大跌watt 已經大撚獲啦
算撚數啦,無謂同班on9嘈
今時今日仲覺得炒教練可以解決到既都弱智架啦
迪士尼
屌你老母你講緊曼聯呢個品牌我講緊曼聯呢個架構
曼有邊樣嘢而家係叫大呀仆街
重建會有陣痛期 相信大家明白同理解
同時真係真係會trust the process
但依家哩個所謂嘅process
根本就唔係你想隊波正常踢到嘅嗰家波
再加上唔係踢到你期待嘅form 嚟

唔好賴傷晒啲人 所以我隊波踢唔出我想要嘅form
我敢相信 你真係run 到畀球迷睇 你一直提倡想隊波踢嘅form 同戰術出嚟
而不幸只係因為替補 後備球員 踢唔好 導致扣咗3,4成發揮 而失分or 輸波
大家根本唔會咁嬲同沮喪
同時大家真係會繼續trust the process
因為大家知道 我哋真係走緊成功嘅道路上 只係畀傷寒拖累
但可惜依家嘅狀態完撚全唔係咁
無話炒咗佢,之後咩都唔做
咪話咗要幾樣一齊入手改變囉
唔敢講, 心態決定一切
條友心理質素麻麻地
3樣野係可以用時進行
你真係曼? 效率佢地世界第一
我當真係得
都唔係炒坦先
收左班垃圾太子兵先
再換埋班管理層制訂方案先啦
制定完 坦唔撚岩咪炒囉

成日為班垃圾唔開心hea踢炒領隊先
過去10年冇睇波?
而家好明顯無一樣嘢會變啦
格狗一日唔賣根本就無撚用
達蛇上季傷到跌撚埋英超
但睇吓依家條防線
我愛將麥龜

再加個臨時拉伕既9a
你期望呢條防線有咩表現?
揸住9a同龜龜點都打唔到坦克想打個班波
如果夏天買到韓龜就好,起碼冇馬天都有韓龜
最衰就係信左華記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞