[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
Greenwood 無踢咁耐都fit過前面幾條友
高層請完佢但又唔信佢 可以點
算啦,慈善機構黎講嫚聯算係踢得唔錯架啦
所以我之前都講過,如果隊波係穩穩陣陣有前四加間唔中有盃落袋就收貨既,咁請咩鬼野有理念既領隊啫,請個好識睇餸食飯既領隊,然後每年夏天去睇吓皇、巴、拜有咩係巔峰尾或者剛剛過巔峰既世界級球星流出市場可以買去搶一兩個返黎比啲球迷、球會高層同名叔打下飛機咪得,扮咩撚野重建啫

神仙難救
https://youtu.be/kV0kiOj3Vhw?feature=shared
D技術意識屌打我地件ICON
坦狗究竟想點教架
又話唔撚踢ajax ball
學人睇餸食飯煮到一獲粥
重咩建
而家個個都屌管理層廢,咁點重建?
求其請坦帥,扮有希望俾球迷
到成績差到搞唔掂,請個新教練又話重建
無限loop
一個細細個已經係天才足球員
一個只係畀v92臨時拉上一隊 然後畀摩狗tune成短跑選手既慈善家
點同
認同,隊波上上下下根本都玩唔起大破大立重建學咩人地玩trust the process係連登呢度圍爐話輸幾年無所謂果班我真係唔撚信佢,今年雞胸無前四100%成個post都係反坦。

就算當你呢度真係繼續支持,英國買波飛入場果班、球會高層、電視台9up名宿、心口個贊助,有邊個接受到輸兩三年排中遊等個荷甲教練慢慢執隊波,仲要唔知佢係咪真係有料搞得掂
2億幾買咗3個前場球員一粒波都入唔到,dllm
咪笑鳩班球迷岸鳩
要結束高普哥迪奧拿時代
有糧出無汗出
高山同體波台Facebook 割埋席
條阿狗太癲
人地講下Kai就跳哂制
加利佬怒轟馬斯亞在聯賽盃的表現:「我在週日的直播後反思『我們是不是太苛刻了?』但當你聽到這個有關曼聯的統計數據:一位球員在球會效力了九年,花費了五千萬、六千萬、七千萬英鎊的射手,在九年內只射入了89球,而我們仍然無法讓他離開時,我覺得我們並不是太苛刻,而是還不夠苛刻。曼聯足球部門和招聘部門的失敗真的令人難以置信。」
「球員也是人,沒有人願意上場表現糟糕,未能達到自己的標準,沒有人希望受傷…我接受所有這些因素,但現實是馬斯亞根本不應該繼續在曼聯任何比賽中甚至是聯賽盃擔起進攻重任。這是目前球會的處境,曼聯除了賀隆之外沒有其他中鋒,我認為賀隆有真正的潛力,但他身邊需要有經驗的隊友。」
多謝師兄呢段野完全印證曼而家既路線係岩
先唔講你提個幾隊無一隊仲係持久雄霸球壇 (仲好意思提疤根本上年係我地手下敗將)
何況曼而家根本唔係咩大隊,根本無球星敢黎
細個睇曼聯月刊仲會有球迷問幾時簽施丹巴迪高
而家應該唔會有球迷問幾時簽包簽傾等一級球星
井多少少?
呢個就係本身係虧佬性功能唔好,唔去養好身體固本培元,走去食偉哥,剛剛食偉哥藥效到就緊係會扯得起,但藥效一過,如果個底係無變個就都仲係虧佬性功能唔好㗎啦
仲要係過期偉哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞