[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
U隊又多一個人練波
睇波係娛樂 冇理由要到自己睇到個人精神緊張
掃左曼區啲留言
其實呢到啲人都好痴線 好多都同隊波一樣都好toxic
井多少少?
….唔知講乜好
你睇All or Nothing人地不知幾團結
達蛇係迫班人背隊友戰友走位要佢地合埋眼都傳到波
Several United players were left unimpressed by the lack of downtime afforded by Ten Hag during the summer tour of the USA, leading to the first cracks in the manager-player relationship beginning to show.

Source: talkSPORT (🌕)

成班賤種又放風不滿
幾時斷腳
一堆人係停留左喺費sir年代而家好似啲廢老係咁想當年
係咁用當時把尺都度而家發生緊既嘢
我有時都分唔清其實班人係咪爆閘走入黎搞事
邊有得怪人
你5000萬買條友番黎
季初打雙8 輸到仆街都要打
到打精宮個場明明般狗同mount開始夾到有野睇
輸完場波無再同場過 無啦啦擺雪櫃
自己都唔知自己想點 on99咁
又黎
兩年一度

各位C朗迪基亞迷,我地一齊炒坦解決呢個問題1年吧
笑死

下個係咪到傳米路
蘭sir 版

ESPN報道,曼聯球員對蘭歷克排陣安排十分沮喪,並認為蘭歷克既訓練方法非常老土,不合時宜。

曼聯球員早前據報已不滿蘭歷克強調迫搶既踢法。

蘇B 版
曼聯考慮對熱刺前解僱蘇斯克查 外媒曝球員不滿蘇帥多項戰術
《ESPN》報道表示,蘇斯克查雖然還未像摩連奴、雲高爾那樣成為更衣室的討厭人物,但球員都對他的經驗及戰術抱有質疑,擔心他無法帶領曼聯前進。有資深球員希望在蘇斯克查的團隊身上,得到更多戰術的方向;亦有球員認為,教練團隊未能處理好C朗拿度及格連活特的合作問題,這兩位一老一少的鋒線拍檔很少互相傳球配合,未能擦出火花。

得罪講句 仲覺得球員冇問題個啲 唔該驗下腦
我識
隊波揾錢至上,咪球員大過天囉
班NIGGA 英奴快撚D斷腳死
球員 領隊 管理層三方面責任都係均等
有班友仲係覺得成績差嘅解決辦法就炒領隊根本on9
上面成日講貴買安東尼
鏝買doku買得平
如果杜古肯黎
獌買都可能要八千萬
高山個表情好有喜感
班廢柴最鍾意襯領隊病就加一腳落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞