[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
又標籤人
明明頭先我都認同你講嘅野,正常好好咁討論唔得?
炒囉 睇下點
暫時睇最toxic果個係你
其實保持防線完整依啲真係好基本
基本到學界都一定識
Sob 其實一直都冇解決球隊既問題,球員都冇點進步,防反自由踢。第三季暴露弱點就兵敗如山倒
"唔好下下話收左錢就要出唒全力踢"
見你由舊登上到而家 即係睇過2013前既曼聯啦
職業球員出力踢係基本 點解你可以合理化hea踢
正常討論都唔得?
認同你又唔啱聽

一聽到我認為坦克能力不足就發癲
所以依家問題根本落到基本功層面
上面班友吹撚到換領隊就解決到咁
佢哋有撚睇咩
贏波唔出現讚下, 輸波就死屌爛屌, 同維園阿伯有咩分別

睇十幾年波結果係乜柒都唔知
勸你唔好嘥時間啫, 人生苦短呀
街場都識既野曼聯後備既防線係唔識既,冇夾過既
你呢啲都叫正常討論?笑左
sob話第三季係朗返黎搞亂哂d部署先搞到咁
歐霸決賽換人儲印花 用ddg做正選夠膽死拖到射十二碼夠佢落鑊啦
True
呢啲先睇到一個領隊真正功力
就算俾一手好牌你都唔識食胡
屌你老母個場睇完真係谷住谷住瞓唔撚到
好多人成日選擇性忘記呢場so9做左啲乜
輸到貼地因為佢轉踢法, 無啦啦搵龜哥控波高位控傳
如果佢keep住防反自由波, 夠膽講keep到年年爭前四
你又知我無讚
我係即討都有讚啦,不過唔係讚坦克,係讚麥湯熱血反cup 無放棄。
上年季初我都有讚㗎,不過個時我無上連發咋麻
仲要好似本身一路都係清新打歐霸 無啦啦決賽走去用ddg
吹奏蘇狗踢天才波都係弱智
朗哥返黎back to home無得唔圍住條廢老黎做
呢d就係大球會既問題 始終商業價值先係我地曼既首要任務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞