[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
捧曼城囉
啱啱射完精?
啲人咁鍾意同熱刺比較,講普斯迪格古上任咗一陣就執返正熱刺踢到有辦有眼,不如比較下人哋係柏拉迪斯係2021年到依家蒙恩做足球部門話事人個位熱刺係球員買賣做咗啲咩?(只列重點球員買賣)

2021/2022

艾馬臣 25M歐
賓坦古 19M歐
Sarr 16.9M歐
古魯錫夫斯基 10M歐借用費
羅美路 先借後買

艾達韋列特 13M歐
Foyth 15M歐
穆沙施素高 3M
尼當比利 外借
拉美拿 免費
路斯素 外借
迪利亞里 免費

2022/2023

676臣 58M歐
羅美路 50M歐
比蘇馬 29.2M歐
烏杜基 18M歐
柏杜保羅 5M借用費
佩利錫 免費

貝治雲 31.25M
尼當比利 外借
列基朗 外借
路斯素 外借

2023/2024

班蘭莊臣 55M歐
麥迪臣 46.3M歐
柏度保羅 40M歐
雲迪雲 40M歐
古魯錫夫斯基 30M歐
維卡里奧 19M歐

Kane 95M歐
雲克斯 11.6M歐
戴維遜山齊士 9.5M歐

睇返人哋買既球員,除咗676神個價係比較水魚外,其他啲球員個價都係相對合理,而且呢幾年買既球員大部分都做到主要既輪替球員,唔會有曼聯果啲用幾十M買個用都用唔著既VDB,二十幾三十M買未來既Amad,使咗舊錢但對增強/補充陣容完全無幫助
買加利薯第一季哥狗俾人屌撚死了
伊雲斯算唔算
鳩爾回家吧
錯了
棒基達菲 有guts我鍾意
蘇蛇想開飯都俾高層ban左
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Casemiro suffers new injury as he’s set to miss next game vs Fulham 🔴🇧🇷

More bad news for Man United as Erik ten Hag has confirmed that Casemiro left the pitch due to injury…

…injury list, big problem for United this season 🚷
不要說了, 曼勝節飲大咗
啲吸血護士好恐怖
扮乜撚
係屋企幫老婆洗碗扮出街
免簽我去掃地都符合身價
咪暴啦
咁咪仲好,橫死掂死,練新仔好過00、細爆、猛
點解西米一開頭黎又踢得咁好

佢到底係咪中撚左降頭

拎完第一張紅牌就真係變左西米
可能餅嫂就係佢個吸精護士呢
價錢問題? 正常依D英撚班高層應該J到爆
撐既唔係坦克 而家曼聯領隊呢個三煞位
以前我都係咁撐蘭sir
剩係睇用左幾億去評價坦 踢得差而要lan 根本睇野好表面
如果用錢買球員就買到冠軍 曼城唔洗upgrade 場外場內啲facility啦
charlie savage都講過曼聯個training groud 同英冠冇分別
仲未計格狗點插手 隊波發展 球會有毒文化 球員>領隊etc
輸幾場 就話炒根本 本末倒置
支持炒坦個班曼迷唔係想改革 你地只係想好似睇英雄片咁有個人識超能力 一野改變曼聯
利申 唔好話我迷坦 我都頂唔順佢啲雙8 戰術 但唔代表要咁快炒
直接試Mainoo 單6算
西咸嗰年講明非賣品 開超過100m
高層覺得唔值就ban左
剩講梅毒上季剛上任做過咩,開左轉會窗一個月先簽到馬拉仔,仲要係見到里昂HERE WE GO左先知原來轉會費咁平先識搶,坦蛇一上任話自己需要多D進攻球員OPTIONS,結果頭幾場迫住要用E仔,對阿仙奴前先OVERPRICE簽到自轉。一月因為C朗問題需要前鋒,問佢有無LIST可以話無,我都唔明點解曼聯可以比依D無人脈既學徒做足球總監
所以我先話蘇蛇買唔到目標人物,寧願個位置唔補人
公道講 如果係v92教多福馬一兩季 佢兩個既發展應該好好多
梅狗咪又係木狗啲契弟 本身冇DOF個位升佢上嚟做當改革咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞