[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
同意
廢還廢, 最少做返職業球員基本嘢
唔係我曼一定搶

華記 卡米 卻奧 摩迪 賓周 勁能到
好好笑嗰 頭生 平時成日針對mount 下下有位就入 依家喺度扮客觀咩覺得買佢做bruno後備係ok 自己講完啲鳩嘢就拎咩好多巴打話佢踢得廢嚟開脫

夠有唔少人話直接出mount頂bruno啦 咁又點? 依家我針對你本人講嘅嘢同立場回應你啫 拉其他人出嚟擋你都幾好笑

再講 今年改戰術或多或少都係為配合你偶像嗰種risky football 索性畀權佢踢rugby 琴晚下半場mount做到嘅引球推進 你偶像做到?
依家差緊10幾億街數,未來應該冇乜錢洗,睇怕會沉多10年
你覺得洗少100M就會賣到盤?
格狗死仆街係同你轉會洗幾多錢無關
你Trust the process但剩係Focus喺個Progress/result度 講經咩
你講唔講得出由坦接手到而家 成間球會改咗幾多Process?
如果個Process係全程剩係向上嘅洗撚你trust咩
咪係,蘇蛇執左幾年個陣連一個右翼/防中都無,然後坦蛇仲要買前鋒/龍門,依度已經一大筆錢,跟住班撚樣就只係剩話用左幾多幾多錢
唔好話隊波
連球迷都係一樣咁 toxic
又唔好咁講

洗錢for 領隊同球員都係壓力
1億買安東尼同3000萬買安東尼,個情況可以差好遠

坦知道1億溢價3倍其實有權話唔要,受唔起
梅狗、諾狗就話要驚啫
球員既話,如果見到有新老細準備上任唔係應該要更積極去留個好印象比新老細,爭取成為佢重建計劃入面既一員咩

但依家班球員,除咗班未企穩係一隊既青年軍(細爆、有祖呢啲),我真係唔係好睇到其他人有呢啲積極態度囉
講態度就嘥氣啦
最尾咪又係睇個球員光環燒完未
琴日佢眼神防守望到都唔跟搞到失波
換福, 馬, 山是但一件畀人屌咗Hea踢啦
10億根本唔會影響到買埋人/一般operation
最多係唔會洗錢整球場同卡靈頓

含大破產咁耐 許家印未比人拉之前有無做和尚?
v92唔只hea踢會雪
球迷睇畫面上踢得好 但唔啱佢個philosophy都會雪
有場hehe正選遠射定助攻入埋波完畀佢屌太risky就bench咗一排
嗰球我記得 扭唔過一回事 其實Reguilón overlap緊 佢等到佢到位嗰陣就可以有選擇 亦可以拉開咗一個後衛 但係就衰在佢喺Reguilón未到位嗰陣扭 結果一失就2個一齊失位
間球會派少100M甚至無能力再派息佢或者就會賣盤既
全部字都識,但睇唔明

Process 唔focus 係progress / result 咁你信乜
條街數好似咁多年都係咁上下
笑鳩曼聯洗幾多錢應該係反曼做嘅事
但自己友都走去屌埋一份真心唔明
唔好理條傻閪啦
你冇撚嘢呀?
我最近啲post都係屌鳩Bruno話佢廢
係咁放啲波俾人
你最有眼光
總之mm就係最好
而家踢得咁廢 都係其他個10個連累佢

Vdb 就冇光環
Mm就有光環
依家諗返真係要同雲Sir 道歉

佢先係適合 357年 Rebuild
你有無試過喺一間等賣盤嘅公司入面做?
入面嘅氣氛係會好撚差 大家今日唔知聽日事
雖然喺足球角度同曼聯球場表現無乜關係
但到今年見到隊垃圾連留唔留一個球員都會比Staff影響就知隊波無得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞