[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
琴晚場波上半場已經唔係平排啦
咁你都要頂得順先做到m
你頂唔順就無謂吓啦
坦要負好大責任都無容置疑,但幻想炒坦就可以解決問題就未免太天真

去到咁頂級嘅聯賽, 所有little detail 都係對最終成功好critical
上至球隊架構,文化,下至基本設施,技術人員

由朗爆大獲話地設備落後,我地可以冇總隊醫一段時間,球場漏水,甚至係之前lukaku修身時件,都可以對得出隊波後勤係出幾大件事,某程度反映咗點解經常有新球員踢得一季半季好波,之後“同化”. 另外就明明其他都係一週雙賽但我地體能好似永遠都衰啲咁。

都唔講啲出色高層應對PR, ManUtd Tax, Scouting Direction,Commercial Club問題,製造嘅種種noise都係對隊波唔好。

請過咁多頂級教練,摩佬嘅you will never know what's happened at the back, 攞亞軍係生涯最大成就, V92 嘅commercial club言論,蘭sir嘅open heart surgery, 根本就睇得出隊波已經爛到入骨。

唔換老細,根本已經冇得救。
一齊換囉
而家講到坦克冇問題咁?

巴打你返去學下中文我哋先再討論
根本mm唔係踢嗰個位,點踢?
中場三個位得返兩個人
屌左成日,講下D 琴晚小小有建設既野:

- 後備果班Pressing 比較整體
- 細爆輸波唔會頭Dup Dup有火
- Mount 隱形但肯入Zip
- Awb 出得返未Fit但操下

好似諗唔到了
有咩帥可以換 你地想屌可以屌 我就慳返啖氣
要屌都係屌格狗
坦好明顯係唔夠全能 但問題唔係佢 係格狗
斯德哥爾摩症候群
Mm負責串連都還好嘅
串連個part
前場成班要練射波
但佢而家人腳係踢唔到佢要既野仲堅持,跟住成場波閪到癲,完全睇唔到傳控亮點
其實輸波但攻得似樣都收貨(近幾年做曼都已經無乜要求
=摩9揸住班進攻球員打9-0-1
又無成績又無漂亮場面
跟住一班人話傷左邊個邊個無計啦,好似無轉會窗咁,plan b呢?又係麥龜,仲要掉埋冰人去打閘
咁咪出大力又好 on9but又好
幫到case依個進攻發動第一點已經好大分別
早幾場都係上半場316 下半場換eriksen落嚟中場幫手分波
佢連套plan A都未練好/執好,都唔會預佢會即時有套plan b擺到出黎啦
Mount琴日其實做到少少帶球推進
但傳射都係垃圾
咁你就明咁撚多年我曼成個轉會策略幾撚鳩
左閘你傷3件都真係無計
輸咗第一球之後,猛已經拉翻落中圈附近幫手同出咗唔少波,不過米路速率係跟唔上,細爆又欠經驗,上半場又係有二、三次機會入又唔到波
所以咪話佢教波都未夠料
坦:Plan a 未搞掂呀,由佢輸波啦,球迷明白既hehe
佢弊在佢球遠射已經係我哋少有中龍
反而要屌就屌
咁多年唔同領隊
班友都可以企定定踢波
比人攻個陣可以任人推唔推上前封
呢個真係任任都係咁
係咪得海龍賽後IG 道歉?
戇鳩仔睇下6冠拜成套陣邊個位塞到般奴再吠啦
唔識分析戰術同場面成日攬住套4231 般奴10號位就無敵 喺度煩 6冠拜同迪沙比依家個戰術都有位擺到mount啦 特別係白蟻依家黑碧踢緊嗰個位
下下凸個頭出嚟屌mount唔知你做乜柒
成日喺度兩個vdb兩個vdb 好風趣好好笑
活華特呢D高層
有C朗點都塞比你啦
賣波衫緊要過戰術需要啦
點用你自己諗掂佢
以前sob都話叫過曼買夏撚
高層唔做做教練有咩可以做
- 細爆拍米路唔掂,上半場直情有少少功能重疊
- 細爆嘅活力對隊波有正面作用
- 隊波無得揀之下中場on9拔大力臣一定要是但出一個
係愛
般猛兩個啲企位仲有得tune
inverted full back真係要等傷兵復出先得
最多試下大碌打呢個位 列古朗又做唔到後排個3 如果有古古尼亞會好好多
同埋認同316太進取 325會好好多
體能同人比好唔掂咁
隊隊啲爆炸力 拍波 耐力都fit過我地咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞