[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
係呀咁咪出去頂Bruno囉
結果係點,咪剩係得水晶宮果場
人哋出B隊先叫做唔係隱形
由熱身賽去到而家其他每一場都係隱形
咁都有光環

我講其他人嘅諗法,都係想為對波好
唔係剩係得你睇到嘅嘢就係啱
麥龜俾個隊長+80M壓死咗
自轉頂唔頂得住嗰1億
洗4億
因為你曼狗轉會柒
大部分都係overpriced
可能其他球會買同一推人2億幾搞掂
第一季唔見你吠?
如果唔要,咁應該買邊個?仲有管理層出曬名手腳慢,一陣拖到 last min,結果咪又係要出高價買人
而家有雲鳩爾+蘇b嘅感覺
後場猜到幾腳
但一過半場就猜唔到
於是就鳩長傳博下有冇人跑到

同埋有啲唔明所謂「現代足球」姐係點
三連歐冠皇馬猜波型防反係唔係現代足球?
干地杜曹踢352翼衛又係唔係現代足球?
定淨係得哥狗先叫現代足球?

就呢幾季黎睇
隊波係成日無人走位
一有隊友拎波
其他人就企定定
識郁嘅得一兩個
對面mark住呢兩個會郁嘅
其他人夾死拎波果個就得
成日都係咁斷
咁無論打控傳、防反都死啦

但問題由雲鳩爾到而家幾乎無改善過
上季初坦一上任果排見到有啲改善
但下半季開始又還原基本步
一直到而家
唔明點解會咁
懷疑比高普黎教都一樣
班球員好似中左定身咒咁
MM唔係最好
但好過般狗
般狗今季幾撚多次鳩傳失波俾人打反擊輸波
Progress唔係斬開一場場睇
等如你老細每年或者半年先會同你做一次retrospective
上年睇到Progress ok 咪放錢囉
而家第二季半季都未踢完就懷疑 咁你講乜鳩Trust the process 根本就係Result oriented
無進展好難盲撐,事實係越打越沉
買既人越踢越差
雲比傷癒復出踢成點
多謝英國左膠曼狗 大大個木唔要
懷疑有咩問題

蘇b 摩狗 季中輸到仆街咪又係咁
未撚見到隊波個陣容結構咁柒連某D位可以一條友都無,然後坦蛇迫住要買依幾個位,就賴哂話佢任期內花左幾多幾多錢。

蘇蛇教左幾年為左英人核心,追幾年辛祖同RICE,一係寧願唔買該位置,結果買辛祖返黎先知道原來PREFER踢左翼
打個比喻
你上年成績好好 老細比高分你 希望你會幫到公司繼續上
到今年 年頭你無啦啦有兩條𡃁辭職 又一個放大病假 進度慢咗又好似條Team無乜士氣
你老細三月就行埋嚟問你搞乜呀 想炒鳩你
你點諗呀?
佢地覺得要撐到last min 先叫trust
唔到頂唔順都要撐

我睇落就係要考慮止蝕
實際上嘈得最癲個班都係英超19隊球迷
好似木殺左佢全家咁,但見到木老婆係基達菲撐場啲相全部冇聲出
所以咪話佢太大權 佢冇乜眼光依個弱點出晒嚟
買啲球員好壞參半
上季季尾喺到問過到底坦有咩咁特別 隊波有啲咩好咗 結果個個唔答我淨係屌我唔識睇波
今日我想問多次 到底佢有咩咁特別
洗咁多錢但係閘位要搵替工
但今年你用爆左公司quota請人
你大可以即時止蝕, 無人逼你繼續睇
我地個閪board班冚家剷淨係識縮
大權個核心問題係阿努同梅毒成條Team幫佢唔到嘛
你睇阿積士無咗兩巨頭變成點
咁個問題會唔會喺格狗度唔係個領隊度呢?
你好能串喎,你邊度
無返十年八年都唔好諗住rebuild 成功
利狗兩次歐聯都爭咗好多年

佢哋唔係由高普先開始計rebuild
中間人渣士個小陽春,雖然佢無重要錦標
但佢打起咗幾個球員,蘇亞雷斯、古天奴、史達寧呢啲
全部都可以貴價賣,對後來換血好有幫助
嗰段時間仲打起咗軒達臣,猁撚最勁嗰幾年,佢直情係核心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞