[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
曼迷睡眠質素一樣好好多
衰踢法太悶
場外睇V92 動靜同尻up 先正
oo but啦
都係格狗d馬仔
唔明大家點解會有咁大期望同失望
而家聯賽排第8其實都唔係D咩意料之外
老實講睇下自己隊波既正選陣容直接比較落鏝/利/阿 隊波有幾多個人係夠料可以係呢幾隊穩正選 極其量可能得top fit 時期既馬天尼斯同卡斯米路
可能有人會拎熱刺同維拉呢D比 但呢D暫時都係得半季真係持續到先再講
再講上季其實都係靠福中段突然爆發先有成續 你睇番隊波個總入球數字根本係好低下 反映D咩其實好清楚就係隊波進攻效率好低即係同今季一樣 (福打回原型)

以曼聯而家個陣容加埋坦蛇D古怪排陣調動再加埋福今季閪迷 講真target 5-8名係差唔多
所以咪話曼迷麻撚煩
v92 控傳 悶 要lan
摩佬大巴 要lan
so b 開心足球 要lan
蘭sir 教半季季尾冇前四 要lan
坦 第二年低潮 要lan
vdb 無光環 前幾年你瞓撚咗?

你話你反對 mount買返嚟踢8號位 唔啱踢8號位 高普追咗佢成個上半年 想問高普套體系入面 佢應該係踢咩位?佢買Szobo返去係踢緊乜位?甚至季尾阿狗都有傳想買mount 達狗體系入面佢又係咩踢咩位 同咩角色?

你要日屌夜屌嘅 上嚟搵認同感嘅 唔阻你
純粹見到你好似個怨婦咁 上親嚟都喺度mm乜mm柒 講嚟講去嗰三幅被 又話乜同vdb無分別 買兩個vdb點點點 你係屌擺唔啱位嘅 就屌戰術 屌坦克 針對mount唔知你喺度做乜柒 我就唔迷mount嘅 係英撚嘅我本身都反反地 但唔知你喺度屌乜柒
我係格狗真係多謝你
隔幾年推個教練出黎做scapegoat 幫自己轉移視線
都講左,曼聯係格狗資產,佢點會比人屌得走

你會唔會比人屌屌下賣左自己層樓
要搵個同 柏拉迪斯 咁有眼光既總監, 真係唔容易
仲要管理層放權, 同教練唔內鬥
條友低能到覺得戰績影響到格狗賣盤
676把握力水 但喺搶迫方面係啱佢要要求 依家同son轉變打邊
不如話有邊個差得過梅毒都好啦,AV都請到MONCHI啦
真呀, 場外表現好睇過場內
好彩今季有3、4隊特別廢
點都唔會降班嘅
後面嗰件格狗, 俾你請乜鳩都死
睇你點計啦
用青訓平好多
練十年先升上黎係咪又等得先
我地十年黎個個教練都唔同打法
球員D風格承接唔到
無一個明確打法青訓落後其他球隊
曼城一黎就起個世界級訓練中心
我地連主場漏水都可以唔9理
人地由青訓開始
踢法由細開始已經洗晒腦
供應多到可以賣
上手soB打防反宜家轉控傳
福哥防反料龜哥打低位就得
隊波本身無岩用既咪買好出奇
白比人搶左晒成個教練團
換迪沙比即插即用
咁係因為人地隊波有晒方向
再揾教練完成計劃最後個步
定單純教練迪沙比有料就攪掂
如果係咁就係時候叫迪沙比過黎我曼挑戰下
珍 一定好過而家下下捱夜睇西波
睇完又谷鳩氣瞓唔返
當年v92 8點鐘波都可以瞓著真係不得了
跟本 格狗 係內部 求9其搵個人, 扮總監
歐聯出局之後, 季中似會谷一段搶分
谷完傷兵潮又嚟, 埋單6~10位
敢師最勁係搞到對面都閪埋, 不分強弱
有成績咪合理囉
未真係落場踢之前
Brennan Johnson同mount比 點都係mount合理
johnson到依家都未踢到身價

Pedro Porro依啲葡超閘 未踢到成績之前都會屌咁貴買個二三線閘
尋日仲有人話格狗無干預球會運作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞