[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
疤係我哋手下敗將偷到一次雞,我幾唔理性都真係唔夠膽敢講
直接屌柒曼料無資格講波
其實就係成個球會相關既人上上下下目標唔一致

相信坦、部分球迷係真係真心想曼聯改革,但亦都有好多球迷心目中既改革就係換領隊、換球員,唔岩換到岩。而係管理層同格狗既眼中,所謂既改革可能只不過係隊波可以賺到更多既錢就叫改革
啲EQ低撚到,唔講以為鬧kai 果條友屌咗佢老母同殺咗佢全家
又搵一件Scapegoat
馬狗的確係比傷患搞到佢廢左
但望翻條injury list 卡米 華狗 梳 輪住傷 證明左班軍醫有幾咁垃圾
龍仔依幾場落到場又係無咩貨交
曼聯如果再多D你呢類傻闣球迷就真係幸福,是但搵個二打六做教練,無往績又無成績,叫句trust the process就保得住班球迷。

可惜呢個世界唔係咁運作,你自己trust唔等於其他人trust,奧脫福買飛入場果班比噓聲定拍掌支持? 心口個廣告商接唔接受到今年排中遊比坦蛇時間慢慢執隊波? 電視台果班名宿接受到年年比痢鏝炒456球跟住等坦克用幾季時間執好隊波? 高層真係可以繼續燒錢比佢有轉會話事權? 更衣室班大帝又係咪真係今年再輸落去又咁多人事問題都接受到坦蛇繼續帶隊?

上面全部OK咪OK 囉,否則你只係係度圍爐話輸幾年冇所謂慢慢等慢慢比時間,事實係曼聯上上下下都好有所謂。
條友係咪同Kai上咗契
佢踢法唔係橫傳就後傳好難唔悶 般奴係v92年代應該後備都無得坐
夠薑就直接屌福 屌個呢幾季傷多過踢嘅冇意思
下下逆境就咁嘅心態
好難v92之下做嘢
好似朗隊咁俾人直接捉去場邊屌
普巴二世
新領隊第一季就係粒偉哥
聽過下佢同高山做節目
死都要同人拗到底個種煩膠黎
有冇片係邊位
認真,啲球迷、名叔、管理層真係做到上面巴打你講既野先好同人講改革啦

管理層又有冇本事可以係改革時隊波成績動蕩不穩既時候說得掂班史邦沙叫佢哋唔好走先

連續兩年無歐聯,其中一個最大既史邦沙三間第一時間cut你贊助費

真係見得太多口講話要改革,但輸幾場波就屌哂老母叫領隊躝既「改革」派球迷
長髪佬 成日講德甲
德甲清高撚
上次同英超比較個集串到
朗拿甸奴
躝 係口頭禪嚟
如果真係炒坦,你地覺得會係邊個教?
費力克?
蘇B?
施丹?
樸達?
仲有冇其他人選?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞