[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
見到Online 控傳都高班過Casemiro,真係死得
其實d傳波除左傳個個嘅腳下功夫
仲要睇隊友識唔識配合拉空走位
Mm腳下功夫差極有個譜
但成隊都唔識走位
點傳都係垃圾
所以場面上就變到佢好似做到帶波推進
因為成績差一定係炒教練先,d 球員踢半季好波就加人工。我係d 球員都唔會出盡力踢
Klopp at Liverpool

Season 1 : 8th
Season 2 : 4th
Season 3 : 4th
Season 4 : 2nd

Arteta at Arsenal

Season 1 : 8th & FA Cup
Season 2 : 8th
Season 3 : 5th
Season 4 : 2nd

Ten Hag at Man United

Season 1 : 3rd & Carabao Cup

Trust the process.
班大帝要肯冇波走位 做overload 先得

見佢地平排企定定18碼就多
即係咁,上季既曼城係傷/停咗啲主力加埋夾新球員,哥迪奧拿都要用咗差唔多半季時間先試到套3241出黎啦

唔係話幫坦講說話,咁客觀既事實就係佢黎咗年半,上季執咗套winning form出黎,但今季套winning form因為球員傷停用唔返,而想練既雙8打咗兩場又收皮,佢咪要重新去搵/牙一套winning form出黎,不過依家未搵到而搵既過程隊波又踢得好撚閪咁解

曼聯、坦同球迷每一場波都係挨緊,坦都係買緊時間,係去到被炒臨界點前博搵到套winning form去挨到短馬、梳佢哋出返黎,但以隊波咁既狀態,要搵套winning form出黎睇怕都幾難
左閘傷三個可以點?
右閘大碌打足兩個月 國家隊都無抖過
中堅麥龜唔肯走可以點?加上佢今年表現點都未到戰犯級啦
今個轉會窗唯一要屌嘅就係點解MM個優先度咁高 重要比七號佢
中鋒 用波龍 6/8兩用輪換位 全部買晒
米路回塘點估到

結果論佢買嘅人係打唔到應有表現
但買人方向其實真係無錯 如果唔係比拜仁搶咗Kim可能會好d (尋晚拜仁輸比德丙仔Kim正選打足)
咁卡斯米路唔係賣傳控既
無控傳既防中回塘,咪死得
煩既唔係獌迷
係反獌帶風向
今季勁跌w,就算有人幫手都唔太得
訓咗無睇
尋晚無出福般有無好咗
好想知係咪真係佢哋問題
同齡卡域克打單6屌打咗
所以見人話請迪些比真係得啖笑,擺到明以為換領隊=解決問題,迪些比而家個套比哥迪奧拿仲講求控球,一控唔到場就好易比人打爆,我地最核心個兩件仲點會岩用
都幾大撚鑊
不過擺佢係防中位仲要打單防中本身就好似有啲問題
上年鉲狗回回地,已經話30歲後卡域克屌打鉲鐁銤鏴
要解決入波問題先
啲人幾時先明果啲新一代既領隊既成功有好大功勞係球會背後團隊有好大程度既support,唔係純粹因為個領隊勁
勝利方程式 卡域克單6 靴爆雙8
你最識分析戰術
尋晚直播大把巴打都屌佢廢
出面班已經笑到我哋仆街 幫手接件爛頭卒

靚仔就可以盲撐?
仲有,我冇話Bruno踢得好
我都話佢踢得廢

有冇諗過點解全隊波點解直線下滑?
今年改咗戰術就係咁

仲有,我一直覺得買佢做Bruno後備係OK
但而家放佢6號/8號位就搞到中場真空
琴日碌狗好差
睇精華失波應該都睇到
放E14 配卡米其實有D 浪費
E14 除左傳波乜都無,防守零
2個慢過豬油

即係2個人做一個人工作
佢同華記真係跌得好勁
希望遲下有沙特球隊收留
冇分別
都係咁垃圾 人哋仲要出b隊
冇人再提水晶宮了
上年全盛米+力 = 一個Rodri / 飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞