[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
車狗買賣權係佢哋高層女人同黑鳩手上

大勢都應該係咁玩, 最慘係梅狗諾狗兩隻呃飯食
阿狗特撚別多痴線佬
你買既人同球會定立既長遠方針係合適, 岩用 同埋唔撚洗下下做水魚, 要出高其他球會50%先買到同一個人
我理閪得你個大權係隻狗身上丫
宜家呢隊野亂撚到不知所謂

當其他19隊, 都知自己個方針係乜既時候, 你10年原地踏步
個差距咪就係咁囉
雖然我哋都成日笑鳩泊大爸唔識波兼廢中
Felix幾好既
仆街 完全唔記得咗馬拉狗
公道講句 上季成日屌佢廢 但今季初其實佢進步中 點知就惹官非
我唔會特別笑
最多咪唔睇
老一輩球迷係咁架啦
D收購根本就不撚知所謂
上次我先係到俾人屌完, 我係反對卡斯米路呢單交易
7千萬踢一年? 唔撚係下話 踢一年又要換血 點撚樣長遠組軍呀
國米窮撚到咁你同我講7千萬買唔到Barella?

去到呢一刻望既, 仲有華記, 到底傷撚夠未?
Antony的確係有佢作用, 反擊推進, 前場hold波
但大佬呀, d技術可唔可以好少少呀, cut in翼屌你老母射波仲細力過我用手掉呀師父
Nah
Porro應該係強制
Kulu係前四強制
一早化左灰
連影都無埋
師兄你係唔洗做定自己做老細
仲班霸路線
唔聽人講都照下鏡
去見工見到間公司乜柒都無
睇到都知無前途點解要黎整壞自己CV
經歷過雲高2魔佬呢D名帥
仲有咩名帥肯黎又幫到手
仲心存幻想請名帥就解決到球隊核心問題
醒未呀
油王開頭入主車個陣亂咁買人塞入隊波度
後面已經發展到閪女人主導成隊波既方向
同我地搵個數佬黎亂9咁黎邊有得比
仲FF自己係十幾年前個隊班霸曼聯
依家咪知佢重要囉
有佢都會返去右閘位協防打下爛仔波
無佢,達洛俾人sm 黎生都唔會返後幫佢
一半半啦,米路drop係有drop
但我覺得係俾米路既task太有不確定性
你要佢打撚到全能中場咁
單防中佢又要殺上黎射波,唔出錯就有鬼啦
坦蛇呢度有好大責任
成日笑鳩熱狗
人地當年2500萬買兒子
借Kulu轉永久又平
porro, sarr呢D

曼城買個歐洲突破王DOKU都係5千幾萬 即插即用

我地8千幾萬買個翼返黎, 要J佢回防勤力
好事黎既, 但進攻真係得啖笑, 射波0威脅, 唔識傳中, 冇突破能力
唔係話佢廢, 可能真係有潛力既, 但咁撚貴?

班球探, 分析專家, 同埋轉會部門到底每日返工係做乜撚野?
仲係0威脅
諗返起當年達蛇清ozil同auba呢啲球星再敢放棄當年8千萬買pepe

如果係曼聯嘅話,應該日日比人屌玩政治迫害

然後日日流量密碼
佢想玩316
問題係, 我地根本冇一個咁強大既6號做到個1
起碼都Rodri level先做到
邊到英超夠膽踢1個中場?

人人都講緊中場屯重兵
我地進攻果陣好撚似406咁樣宜家
完全斷開左, 下下就鳩斬上去
自轉同奧巴坦其實差唔多
轉唔關曼聯用廢事,黎之前已經係咁上下料
阿仙奴一樣無耐性炒過愛美麗

長約用達狗係高層識波定好彩真佢地先知
奧巴坦突破能力勁好撚多, 同埋識傳中架
班球探根本唔識搵人
達狗上任果一刻已經講係3年計劃 佢地高層係知道先同佢簽約
講明無論如何都俾3年佢做重建
伊度同亞努+梅毒
點撚樣比
起碼伊度叫球圈人同喺巴西大把network
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞