[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
佢話緊你
依家隊波前場同後場斷開兩節咁
成隊波斷左幾節
咁80m買Doku抵過95m買自轉
https://www.youtube.com/watch?v=gKt0QNo64VU

依條tactic片有解點解會斷開
佢PM咗我話唔係
正常
內部都四分五裂,每個人都唔會為球隊跑左兩下
而家咁既戰績開始互屌,有一堆人就開始扮傷
咪同So3一樣
嗰陣已經成日話閘同翼距離太遠冇Connection
下下美足四分衛咁長傳上去
佢pm錯人
返工狗better than 中醫
果班C朗 迪基亞迷
35以上 沉醉於過去
仲係以為領隊凌駕一切
換領隊等於解決問題

依招過去10年用左4-5次
成功未?
打單6 好易俾人針對,擺脫能力唔夠強既話要8號走返黎幫波,般奴drop 咁深既話佢強項既whisky pass就用唔倒,同埋佢地現位timing 唔夠好,現位拎完波又要時間搵人先交,中前場同後場未斷開
換領隊可以解決問題垃圾曼一早解決左

Onl9 先覺得一換領隊就成班識踢
人廢囉
雞肋自己係前場成日玩打後踭啲高章波比人打反擊

早兩季既佢都唔撚會成日咁撚樣玩依啲波

唔知今季開始做乜鳩
球員搞事就換領隊
依10年試過4次5次 冇次成功

但一個傳控領隊堅持自己理念
重整更衣室風氣未試過堅持落去

今次千其唔好比班垃圾球員 同 短視曼嬴
ETH唔係傳控領隊
哥帥咪講左the board , the ceo, the staff , the team都要same direction.
就算比你pick 中左Eth 係the only one, 你其他人都要配合,但明顯地未行到呢步就比人換走
乜佢唔係體波台總編?
入面反曼大聯盟嚟
朗迷迪迷撐自己偶像啫 真係想曼聯好咩
屌你老母你呢啲咪就係格狗同佢果班濕9足球門外漢既諗法囉
啱呀炒啦同我炒撚晒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞