[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
上面個次序排得咁靚, 無位比耶子
佢望到都唔跟都唔關攰唔攰事啦
用龜 9A + 冰打左閘

除左打大傻 901 式足球

用咩傳控戰術都係自殺

搵哥狗黎教都死

但唔可以推哂落傷
而家佢有成個暑假準備 本身都知華易傷
短馬未好番?

龜唔撚係果樣野

佢咁都唔買中堅都係佢squad management有問題

你睇哥狗見Laporte走左 本身成手中堅都80m買個面具佬

要後場build up最重要係中堅同防中
我有唔比你屌?
我屌鳩話炒班撚樣 你係咪其中一個先?
坦狗置身事外? 明明今場賽後先認低威都叫置身事外?
認同嘅
但轉會窗點增強個後備席,最少搵番接近踢法嘅球員做後備,哩樣係管理層同ten hag嘅責任
炒乜撚?我無話炒
我一直都話最快聖誕前後
confirm 歐聯出局、聯賽無起色,就要考慮換
又盲反雙8
最應該係買猛之前重金買多個全能防中做單6先再tune雙8呢套form
老老豆豆 東南海盃仲有組織過垃圾曼
但係而加需要嘅唔係一腳波
而係要有緩急輕重嘅節奏
佢個位真係唔知可以放邊好
今場係龜+冰中堅wo, so b 咪又係咁踢

依家個龜冰已經成熟過早幾年
dalot 都好過當年
雙8又係勁on9
明明上季打得好地地
今季坦帥又推倒重建搞新野,你搞得好我地無所謂,你搞冧就肯定有責任
咁我情願坦克係過渡時期打鐵桶陣防反先

不過坦克都係硬頸。 下場我估P仔加Palhinha屌打我曼中場

炒唔炒既關鍵點係更衣室有冇出現內亂,如果出現集體反坦咁坦蛇應該變躝坦
咁多個教頭敢蛇係我最buy
好唔好睇另計
咪鬼又提牙朗啦
曼區第一巫師日日咒佢
反坦蛇條隊宜家排到邊
重要馬拉暫時都無咩表現
印象中重幾多犯規吓
原先以為可以幫到手控傳,出到嚟好似無咩幫助
點樣盲返?尋晚睇live都越來越多巴打見到同樣問題
根本mm唔係踢嗰個位啊
你諗住用佢代替Bruno當然OK cam後備
而家放佢喺中場中諗住做控制校砲做乜撚嘢
Agger
雙8一定要本身有技術控場
利以前幾隻工兵都有少少傳控
今年call star szebo 更加唔使講
cool定個波幾穩陣
死撚得啦咁
重建掂就無所謂
唔得就負達任
我建議清黎緊都唔好睇啦
屌你 skip 咗椰子
鏝咪做左俾你睇
一開始炒左Hughes搵個防守勁嘅文仙尼即食
買人慢慢上前6

之後請柏歷堅尼練傳控

最後就哥狗

佢成個plan 係一開始就set好左
一步一步黎

反而我曼嘅Management亂到七彩
傷兵問題係嚴重 但係前面入唔到波
坦克蛇責任重大 前線幾個都係佢買
成班人一球都入唔到
多謝你係黑暗期成為fans但究竟有咩吸引你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞