[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
咁講既同樣道理其實痢果邊一樣
宜家都係因為朗狗件事先每單野都比人無限放大
隊隊都有呢啲操作隊隊都玩政治咩
等放工
諗起林伯都好似同拖肥講過唔知幾多年計劃,話要帶拖肥踢歐聯
3年前個個笑達蛇話要3年內攞歐聯

雖然未攞到 但事實上依家嘅阿仙奴已經係歐洲列強

淨係隻saka 馬天尼尼都值2億
林伯就算撚數啦
真係唔撚岩做領隊架
去到邊都係得高壓, 罰錢 呢D招
都未踢D球員已經反枱
又話去左細公司
的確佢哋都炒差少少奪冠嘅羅渣士

所以參考人地,究竟人地有幾多運氣成份都好難講
有成績自然吹到所有野都有plan
望下人地Gabriel 同Saliba, 馬天呢D幾錢買返黎先啦
再望我地果班, 世界頂尖轉會費, 貴薪既垃圾
Pep買人係會勁過入嚟之前
我曼啲人只會廢咗
幾時都話曼聯係流量密碼
阿狗俾西咸大炒出局無人理
賓白衝頂OG係麥龜
藍斯度撲波入網係娜娜
仲唔有排俾人笑
曼聯稅真係好撚癲
如果我哋買raya/ timber一定唔係呢個價
你講開達狗
而家坦蛇走向似愛蛇多過達狗
唔係無料 踢極都未踢到想踢既波
同球會八字唔夾咁個feel

但阿狗換達狗管理層有伊度個啲幫手
曼聯炒坦蛇但格狗梅毒諾狗個啲不除既話
點炒都未到下一個達狗黎
惹埋班朗狗麻撚煩, 唔返好過返
咪玩啦
要dis安東尼都唔係咁
上年入阿仙奴 贏巴塞 依啲無人記得
正解呀, 當年史達寧人人屌, 佢教到佢有球商架, d走位幾撚鹹濕

仲有改造Kimmich, 徹底解放美斯, Stones打防中, Akanji, 科頓
連Rodri岩岩去到果陣都係俾人屌架, 宜家差唔多世一防中咁濟

我未見過有一個人, 黎到曼聯係勁左, 或者會進步架, 呢10年黎, 未撚見過
仲問點解唔買costa, 波圖開80m都似
如果係麥龜og+娜娜派膠

波波池+猁事春秋+足球快報+東網+公海應該暴動幾日
316除咗1重要,3企位都要貼近
大家保持到隊型一齊行動
需要既默契同能力要求根本高到仆街
你揸個手牌就算講緊齊腳
華記高峰已過,短馬有身高劣勢,冰判斷力一般
得Shaw叫無乜明顯缺點
呢個真係要多謝木狗
佢唔識波, 加埋佢以為, 成日續長約, 買貴人
咁樣個net asset 就會高, 盤數就靚
成個文化架構俾佢搞撚爛哂
咁又太誇
奧巴坦d扭波好似重度咁
仲有拜超 wfc
曼聯係最有娛樂性嘅球隊
格狗最開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞