[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
記得2010年前後果期英超係好流行傳控,係連啲中游球隊都會玩傳控好似史雲斯果啲,果時連比人叫天空之城既史篤城都放返個波落地踢
有邊個唔係教到更衣室班人反鳩佢?
乜鳩都話曼迷麻撚煩
個個走之前明顯成班都冇心跑 鳩踢
蘭教咗兩場 班波已經等完季mode
唔叫佢lan可以點? 用愛嚟教化班球員賣命?
利維 仲要起練習基地, 起新球場 同北倫敦重建
笑死人咩,兩場3比0
仲有個啲 "最少睇到有form"
以前v92 咪有控傳form
摩佬大巴form 你地又嫌悶 要人地lan
根本你地班鍾意炒教練班柒頭 基本要求係 場場3-0 仲要踢自己鍾意睇既波
係垃圾球會唔知做乜鳩想搵摩佬教黎爭冠炒撚左敢帥
咁你快d止蝕啦
Byebye
踢唔到進攻要練嘅form 明知有陣痛期 咪練下防守先但依家基本野都歸0咁
認真問,嗰個蘇蘇係邊隊嘅流浪狗嚟
https://lih.kg/2923555

原來係雜種狗 可以慳返
坦狗後悔個時趕走蘭蛇未
出po又話玩ig 唔出好過出啦
有d球員講完都係會比人屌扮野做PR
Ching 講到呢到有份炒雲高爾咁
咁海龍係有火有態度既
D人仲覺得請個教練就解決到問題,車仔有版你睇,以為請哂白禮頓個教練團就COPY到白禮頓成功方程式,又唔諗下TODD哥有幾癲
所以我上面咪屌格狗搞到球會文化有毒
球員>領隊
我不嬲撐領隊既 第一個屌係格狗 第二個屌係班hea踢大帝玩政治
坦最主要係戰術執行自由度太大
最近幾場睇到係球員對自己角色唔理解
後防位派牌連結咁,Lindelof/Dalot喺build up時候有時好似inverted wingback,有時又壓到好前
Evans有時又會打上半格派牌,有時又逗返去後場
睇上去好似個個都可以出波,但係變相冇清楚分工
喺場上面睇住對面點逼之餘仲要望埋自己友會唔會無啦啦衝咗去第二個位,所以最後安全做法啲波就會去返前隊長/Onana,最後又就變做長傳
呢種build up唔理想最直接就係影響信心,所以雲加早幾日講回傳門將嘅問題都係咁
格狗就係想咁
去到咁上下就炒領隊 安撫你班球迷
變相球員坐大 因為踢得差落鑊既只係領隊
呢10年個模式都係咁
咁係咪曼迷麻撚煩呀
定班高層識睇中文先炒領隊
又關坦咩事
辛本身係club target黎
由佢離開曼城已經追
蘇蛇都可能以為佢係傳統英撚翼
曼迷啲意見咪又係個幾樣
外國曼 都係咁架啦
有時都唔明咩叫CLUB TARGET,即係班唔識波既高層自己有自己心水?
醫失眠一流
Mount個skills set同physicality 都係踢邊好啲
琴晚失第一球比人硬爆 中場hold唔到波
仲塞佢踢8號位基本上係放棄條中場比人打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞