[Trust the process, 但冇process] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2502]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
有form就得啦
18:30-19:25
點解成日標籤人朗迷迪迷,唔同喺呢個時間撐坦留任就係坦迷咩
好過洗完95M之後要J佢防守勤力
其實炒坦同換球員換班主係無衝突
點解一定要三選一
坦而家出黎既表現係佢自己做緊乜都唔知
自己球員到底岩做邊D戰術都唔清楚
衰到直頭連自己話要買既球員都唔知點用
邊個救到佢條命 果一個就會由棄將變成必然正選
幾時都話輸波唔緊要 睇到球隊踢落有form就知進步緊 只係時間問題
但而家場場波其實就好似踢街波咁 咁樣真係好難相信領隊真係有能力管理球隊 佢落獲係應份

至於另外兩樣大家都知咩事就唔多講啦
屌你老母你連問題出左喺邊都未知炒領隊有咩用
開左季成個月先知短馬未傷好會唔會剩係關光頭坦事
俾你呢個moment炒撚左佢 咁之後呢?
炒完之後又loop過呢幾年嚟不停重重複複既問題
Samuel哥火力全開
講得好
條友講咁多廢話
始源問題都未肯定到
就炒坦
又重覆過去10年既野
勁老土

唔係同理念既球員點都踢唔到控傳
另外 3個叫做控傳既正選後防傷晒影響係可好大
而家炒請費力克/迪沙比都冇用啦
班友咁嘅紀律性 幾有戰術幾有理念都晒氣
仲有堆廢鳩根本踢唔到人哋個家波
福般趕極都趕唔走
其實班管理層唔識波,同領隊都交流唔到冇長遠計劃連領隊行緊咩戰術都唔知,見勢色唔對又話炒教練真係好難重建

望就望1月前賣到盤,蛇占又好總之換班管理層同領隊傾好條路點行啦
繼續沉迷怪責唔係full team就踢唔到波既呢個無奈情緒啦
一隊波少左某幾個球員就會變成一盤散沙 點解你會覺得有返佢地之後其他人會忽然醒覺?
定還是練波果時 缺陣果幾位一直係自己圍內練 其他人係圍另一個圈練?
點解唔出土耳其龍
賣盤個到真係有曬timeline簽咗文件先再講
同當年xx講會實行普選一樣 俾假希望
Ajax果時其實都有新聞出過
其實光頭坦眼光一般 佢好靠奧華馬斯幫佢買啱用既人
但我真係分唔清其實我哋呢啲一個window只會買最多四個但次次都要大大筆錢買係真係佢地on9定特登去刷流量去營造果種好多投資好有前景既氛圍去呃sponsor
油王出到天文數字都唔賣 就唔好再ff會賣盤啦
占蛇渣25%就要話事係格狗d盈利基本度拎錢出黎 你信唔信真係得?
買到DOKU咪踢到自轉咁囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞