參加了一場不存在的香港書展,陷入了一場死亡遊戲//《灣仔遊戲》【2】

990 回覆
515 Like 12 Dislike
就係想知有無lift
如果你係夠疊馬嘅狐狸,強行霸咗部lift,其他兔仔都好難攪你
狐狸應該好多玩法,雖然表面係得一個人,兔仔人數多反而難玩咁
睇嚟青璇都凍過水
幾好睇依part
緊湊!
耀揚有起尖東遊戲出場過?
隔咗成年無晒印象,有無懶人包簡單講下,勾返啲記憶
支持作者
跟炎哥,俾燒賣照顧,形象低調同埋孝順阿嫲定阿婆
結果炎哥喺佢面前隊冧燒賣
Final同牙昭一齊隊冧炎哥,最後放水俾牙昭贏

雖然只係講佢重感情,冇話佢一定係好人,但事隔一年變咗淫賊有啲難接受
好似實體書有外傳寫耀揚之後點
我估都係做咗大佬之後迷失
我記返起喇,嗰時仲覺得係好人角色嚟
依家變咗壞人角色,唔怪得諗唔起
多謝!!!!
無錯,其實無明顯話係好人,只係經過一年同外傳,心態係有變化
從前未有訂閱計劃,我跟讀者建立了一個默契,就是讓大家用「朱奶基金」來支持我的寫作生涯。「朱奶基金」,顧名思義就是自由得最低可以用一盒朱古力奶的價錢($3.4),去表達喜歡我文字的心意。

始終文字有價,雖然現在網絡文字大部份都是免費的,可是我相信當更多人願意支持「文字有價」,這才可以令更多人願意投身在創作之中。

所以如果你喜歡我寫的故事,也希望我可以繼續創作下去,歡迎大家用「朱奶基金」來支持我❤️

今天小休一天,明天遊戲繼續。

所以,明天見,我愛大家
樓主支持你
非常欣賞樓主不斷求進之心,因為要更深入描寫人性、作出抉擇的前因、多個角色之互動、性格之轉變、暗藏心底的想法,在創作上定是花了極大心思(相信比創作遊戲規則和鬪智鬪力的情節更難)。同時,故事重視娛樂性,成功繼續吸引讀者追看討論。

期待樓主的每篇更新,細味樓主在人性的體會。
尖東重心係大屠殺 節奏
今次明顯多左心思係game到
加油
冇文?
好欣賞作者咁誠懇咁樣同讀者對話
加油
樓主加油
我回來了再次支持
多謝庸才巴
多謝你嘅細心閱讀,我諗都要多得有好多衷心俾意見嘅讀者,呢種互動方式先可以令我更加投入創作
多謝波罩巴
多謝學徒巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞