【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁睇落真係差D, 雖然而家個acc唔會玩唔到, 但係如果為左長遠規劃既話, 你肯俾多廿蚊試多一次石頭帳我會建議試多一次, 反正你呢個acc都係20lv, 兩日都追番進度, 始終廿蚊有500抽真係太平, 但唔擔保一定抽得好過呢個 , 自己衝量下
唔知你個ac幾抽
我會先抽覺醒 睇下歪乜
唔歪就抽亞德
有剩又屎窟痕既再補維坦
之後抽下星期晶奶精選
如果抽唔中
呢個時候應該夠lv手上有個超絕自選
但係唔好開住
再等兩個星期抽cp池抽奶騎
如果歪左就可以用個自選換二哈再換奶騎
有剩既咪再係自選池抽自己想要既角

我覺得咁樣部署忍住手應該慳好多
btw 其實你有樹之賢者可以玩超絕隊, 醒覺者同維坦都食到buff, 上埋奶騎, 之後可以係艾爾瑪pool抽埋亞德凱摩 (都係超凡角食到buff而且可以開醒覺者攻羈絆) , 莉亞娜有再動技仲可以加減用, 其實都夠打大部份關
石頭帳最難就係忍手抽 隻手痕到仆街
屌 多個號 抽抽先
所以我先會以忍手為前提
不過你抽到覺醒/亞德呢d手長角
開荒奶騎既重要性低勁多
已經唔需要用坦去開無雙
偶爾漏幾隻怪要坦都唔會坦唔住
呢個香港支付寶比唔到
呢個做法最正路

呢個好似仲衰仲有270張卷 抽維坦?

呢個會唔會好d 仲有200抽
睇黎要放棄覺醒者
要SP利昂
連維坦都4星
仲有200抽剩
開得局啦
鏡坦上次 up抽到5星,今次又中,冇晒抽啦頂佢
鏡補上次 up抽到5星,今次又中,冇晒抽啦頂佢
好似4月尾又有SP
圍繞她組建一隊聖職,夠打到關服。

圖為未發育的鏡坦
阿德凱摩算係必抽?我仲諗住用許願抽返利昂,雪莉
亞德凱摩其實唔算特別好用,至少不是必須有。

但她偏偏是醒覺者智力解鎖者。
本身唔差,同埋開醒覺者gay 絆呀
可能我太廢而家25lv打時空精英會過唔到
定係需要用資源升裝備?d兵仔打落黎都好痛咁
正常,這game是會卡關的,儲幾天資源,升些東西,之後破了重點關,可以一口氣衝一段,然後又會卡關。
你AUTO定人手多呀? 正常你人手玩, 預番格數走位敵軍好難會打到你
得25lv好正常
你又無+1杖同+1弓,手長白嫖係王道呀
開auto ai勁低能,殘血照衝去打
手動過到普通低精英太痛
用咩陣呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞