【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
知道。呢隻我都想抽嚟開花坦羈絆
終於過到奧丁
靠奶騎同晶奶補雷丁頂住
拉娜 醒覺者輸出
理解到機制就知道功課入面既降生唔係必須

btw拎左奧丁
升好之後勁多挑戰可以靠佢秒殺
呢隻game淨係玩pve 都大把關未過
下一個目標係菲依雅最後一關
諸域的黃昏又係一關都未打過
豬神你可以只係揀用到黑科技既拎左保底獎勵先
練度上左去之後先一次過打返哂
依家先玩有冇話抽邊隻最好
有冇detail係自抽號定由零開始
新人玩,建議公主隊或帝國隊,比較正路和全面。

物攻、法攻、治療、坦克,隊伍有這四類型就可以。

這遊戲有很多角色,但不用急,慢慢玩,不課金也有抽卡資源,大約每月有兩個SSR的量。
完全新手 係咪要刷首抽?
課金唔係問題, 不過見到好多角色有少少亂 唔知點入手好
個人認為課金的話
建議買個自抽號
幾十蚊有幾百抽
性價比高

由於而家無人權池
一律用下體諗野抽公主角
打得又j得
你可以唔課金著 體驗下先
由零開始就新手池建議揀蒂亞莉斯(奶騎)+艾爾文(25文) 開局

岩玩就遲下開人權池(好似近期都冇) 或者 自選卡池
淘個自抽號 幾十蚊幾百抽 搵呢到啲大佬建議下

例如6月20 有個聖臨池 可以係個大pool裹面2選1 三次 抽你想要嘅角色
再27號有兩個精選池 (3隻指定角色隨機中1隻)
維爾納、海倫娜、貝蒂
莉亞娜、露娜、波贊魯
呢兩個池同樣都幾值得抽

自抽號有樣好 就係除左性價比高
重點係佢啲漢堡(回體力)同樣多到離譜
唯一缺點係可能會miss左少少前期關卡啲劇情 同埋冇左送果隻雪莉
如果真係強行要搵最好用果幾隻係咁:

坦:鏡坦
打手:覺醒者,利昂
奶:水晶/奶騎

但呢隻驚有陣營超絕,所以有d角本身無咁勁,但岩陣營出黎又無咩所謂。

講到尾,隻驚單機都無所謂,抽自己鐘意既就好。
唔等6月20喇,點忍

All in 左6月6果2隻新野先,互解埋gay。
抽完就 6月20 all in抽西龍開埋流星超絕
多謝講解咁詳盡
癡線
咁多手長唔叫人抽
抽隻閪龍為左下個月玩流星新角做乜鳩
一隻要用水兵
另一隻就弓/刺
唔好話前中期
呢兩種小兵大部份都係為左pvp先會升
個優先次序差太遠
叫我?
個神契挑戰關同你差唔多名
我一關都冇打過, d機制睇見都覺得煩
除左第一個勁煩
其他對比起都易左
是但揀幾個用到黑科技拎保底都好過唔打
咁就要轉玩長手模擬戰,抽盧克,醒覺者,降生
想問公主隊係咪已經冇野要抽 岩岩草到100抽諗緊抽唔抽埋隻聯動角

花坦, 莉亞娜
今次聯動假設冇收集癮可以唔抽
如果要補齊公主隊勁角
最好抽埋 晶奶 花坦 銀騎 盧克 莉亞娜
聯動角中到霧香已經好夠
隻坦麻麻地 不過如果你係收集控 可以博下嘅
始終都係囡囡黎
Thanks 大家我盡量忍住唔抽先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞