【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
隻嘢係咁 棄一排又會想玩返
我都係浮空城又又又棄過一次。

這隻似戰略game,其實可以當成休閒養成game。
原來咁密。(營運:收錢收密些。)

SP我第一次都係雪莉(國民初戀⋯⋯)

但用落,我覺得拉娜魔法覆蓋範圍上下左右+1,PvE好有用,幾乎包了成個戰區。
係,因為計數,如果唔想玩,可以不delete game,然後每天花5分鐘掃蕩,一個月後繼續玩,會有好多資源任意升級。

by《懷特茜茜經濟學》

其實懷特茜茜合法未?
西姐

今日睇個倉突然發現有個任揀手機角既禮包,揀左西姐
佢好在 到而家都仲係70封頂
而家拎出嚟都仲打到下
D女又畫得唔錯
唔打pvp其實無咩所謂。

打關推圖既話用舊人只係無咁易打,無咩大問題

成日覺得懷特茜茜和艾拉斯卓會互相安慰。

請問各位巴打 依個陣容應該重開係新ser 定繼續玩落去

利申:0石0劵
重開all in 覺醒者
刷到有先開始
攻擊手夠,法師勉強用黑暗王子,治療勉強用索菲亞,但兩個少許吃力。
開個新既快手刷首抽醒覺者,之後儲卷同石

Plan A check 下4/4自選有無阿德凱摩,有就all in, 之後11/4抽埋奶騎。

Plan B 3到4月d池幾靚,抽阿德凱摩,梓,奶騎,水晶,降生(呢隻無都唔緊要),壳中少女,求奇加隻坦都夠你有排打。
以前玩都係奶唔夠勁
收到巴打 但想請問依家首抽係咪都要好耐先出到初期又係冇乜劵
會唔會考慮買石頭帳, 幾廿蚊就有幾百抽, 多D資源可以規劃得好D, 黎緊下個月就有自選池, 不過個帳號係舊服, 但係舊服有好處就係多人
咁直接買石頭acc算唔洗煩唔該曬巴打
係咪咩儀寶果間 見有人話之後會入唔到同埋抽數唔夠
尾3已經中咗sp,慳返1800石
買完要抽d咩先? 家下d pool
醒覺者pool抽醒覺者
維坦pool抽維坦
艾爾瑪pool抽亞德凱摩
溯心許願pool 膽抽奶騎, 另外可以揀 利昂 / 雪莉 / 艾爾文, 後面3隻前期都好用, 後期可以跟攻略都有幫助

之後就可以留石等下個月自選池, 同埋好似30LV 新手會開陣營池, 到時再睇下你身上有咩ssr再決定點抽
利昂sp 係咪新手拎唔到
家下抽到咁 無晒石
定再買多個抽好
拎唔到, 起碼要60LV先可以sp, 你抽左幾多抽? 望落都歪左幾多下 , 同埋睇唔晒你D SSR卡, 你篩選排番稀有度先
無晒ssr 抽晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞