【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
30蚊得番250抽好似貴左
趕唔切回你抽乜
你許願許左乜會抽到隻狗同拉母達出黎
我抽維坦池
歪兩隻 陰公
本身想建議你一係性臨抽gay絆角
一係補盧克呢d手長或者公主池抽晶奶

不過你已經抽到覺醒同奶騎
都夠開局慢慢玩

無謂又比錢買自抽號再賭了
法師:醒覺者
治療:蒂亞莉絲
戰士+半個治療:古巨拉
最強弓兵:娜姆
槍兵(坦克):格尼爾

我會建議這陣容,格尼爾(黃毛)差了點意思,之後有其他更好的坦克,可以換走。
你篩選稀有度再影下, 睇唔晒啲角
係 抽到兩隻算 慢慢玩 唔該哂大家
youtube「大叔Pizza遊戲台」頻道準備和大家看新的拆解包,看看有什麼新資訊。
迪哈除左解gay絆外幾時好用過
夠用喇,2隻魔攻,有狗同奶騎,基本上夠打架喇,物攻用娜姆,蘭斯或者馬修頂住先喇。

娜姆雖然俾人一打就爆,但超高攻同有回撤,識用係勁好用,就算我地老手好多時打關都係靠佢1隻慢慢拉打拖死電腦全隊

蘭斯有傳係下個sp既角,練佢搏下都抵。同埋佢天賦對騎同飛職都有buff,如果佢用騎職就再克埋劍兵,我會俾埋審判佢,等佢克埋聖職,令佢變到萬用咁,雖然無騎精增加機動力,但做利昂騎士團既一員都幾好玩

1)有六舊腹肌

2)有六個老婆(蒂亞莉絲、露娜、芙蕾雅、索菲亞、莉法妮、蕾拉)

3)和露娜、海倫娜同一個髮型師(合稱金、白、藍三獅軍團)
我拎到個個咩慶典寶匣 可以揀ssr
咩武最好?
逸才權杖? 但我睇排名有人隻覺醒者係用咩紅色之月
紅月係因為可以同是兼顧單點同aoe
一定係逸才(即係+1杖),法師打多1格完勝弓兵刺客打多1格
紅月一路玩落去你會多到攞去賣,+1杖難求呀
紅色之月:加智力

逸才權杖:技能射程+1

我會選逸才權杖,一來射程高,遊戲趣味會好很多。

二來智力有其他提高方法,例如附魔、精通、裝備。
純粹為覺醒者就唔好換住
btw把加一杖唔記得推主線推到去邊既地圖任有送
如果有其他單點手長就可以開逸才出黎用

另外亦可以睇下自己d角
峰刺 繁花 真紅 呢d都係值得換既武
時空裂縫:

第19章 第4關(普通)逸才權仗

第1章 第2關(普通)增速靴(這個雖然只是SR級別,但很好用,別溶了)
睇定d無可口非,但現行版本強勢既係遠程既法師,佢又有醒覺者,早換早享受姐。

峰刺係勁,但大家用緊邊個刺客最好用應該得omg,東格馬同帕希爾。用流星陣又要伊普西龍,佢完全唔成形喇。

真紅。。。換都換拉格喇
收到
峰刺唔係得刺客用
步兵單點王都用得
坦如黃毛都得

至於拎得個自選起碼都登入左3年up
唔會非到缺拉格掛
所以我先建議揀件叫做新新地既真紅
謝謝 我而家係咪應該儲石唔好抽住
儲下石先。

現在抽到都無咁多資源養,同埋抽角都有機會歪。

四月尾去到五月都有1-3和4-5代的自選卡池。

最緊要夠石。
好 自選卡池係必中?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞