【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
封印戰域換既順序
我自己會咁排

皮膚卷=精進石〉飾品》另我之心〉鑄紋》其他材料〉垃圾》魔法軟泥

放另我之心咁後既原因係值得換既娜姆可以係下個月開遠征果時刷分換
點解我淨係搵到一隻增速鞋既
兩個地方,除此之外,我也沒有抽中過,懷疑是被鎖了的SR裝備。

1)時空裂縫(普通)第一章 第二關

2)利斯塔 命運之扉 第五關
(那個要成為海賊王的男人!)
打完最尾果關海怪拎到公主啦
岩岩睇完 原來R角黎
有排先有資源練佢+過到
我都無練,得幾level。

五關都可以帶兩個人,如果整體練度夠,可以保送過關。

里奇最後有沒有和 寶珠 大公主在一起?

還是,里奇成為了夢戰歷史第一兵?
前期刷碎次數咁重要
為左對鞋唔係太值得浪費
仲要係刷r角添

係刷都起碼等有18碎果陣順便掘礦
要限時活動先有18碎?
過時過節每日刷碎片雙倍。

有時活動商店也可以換「命運之輪」,能夠增加刷碎片次數。
增速鞋我有好多對我d frd都好疑惑點解我會有咁多
岩岩睇下個倉,有11對。。。。。
已經係近2年無lock到增速鞋賣左唔少架喇

很想要吧
我的角色沒鞋穿,只剩下一雙雙美腿⋯⋯

這個不是,這個臭腳!
里奇仲未抽到
我個公主陣完成了
艾爾文果然是25仔,竟然混入女隊當中。
一次抽咁多隻
排隊都有排先刷到碎

應該簡邊兩隻?另外30lv係咪會送一隻SSR比我?謝謝
呢堆無一隻係必抽
硬要排我會優先揀超絕手之後可以黑科技既角色
所以會咁排
大帝=阿雷斯=艾爾瑪》垃圾〉閪格瑪

30lv會送超絕角自選 入面已經有蘭迪同迪哈比你揀
所以可以排除
另外蘭迪同義妹又常駐天命池
就算想抽迪哈 我寧願你去抽cp池好過
所以無許願既必要
有目標刷 都好過 刷都冇得刷
謝謝你
https://www.youtube.com/watch?v=FLouF3Zc0wI&ab_channel=%E9%99%B3%E6%9F%8F%E9%9C%96
學緊打神殿
點解佢隻光頭可以打完再郁嘅
靠裝備?
有隻鞋可以
好似係「妖精的步伐」:攻擊後可以再移動。
而且可以打筋斗、游泳、踩單車,是光頭死前留給光頭女的14歲生日禮物。(假)

神殿可以看看自己哪個陣營強,至少攻破一個,確保每星期得到穩定的材料。

同埋對付70級女武神,可以用維坦、飛影、妮絲蒂爾(血魔女)任意一人的「治療反轉」黑科技。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞