【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
一定係用旅團幣慢慢換最好
體力刷堅浪費
仲唔一定次次有
得閒咪去黑市睇一睇
可以用金幣買都得
看情報,之後會有些叫「門扉彼端」的關卡,可能和時空裂縫差不多。

另外,資源每天慢慢儲就可以,計過數,就算中課,甚至重課,回報率都勁低,算是逼玩家不花錢。

真的要課的,可能只有皮膚。

齊齊消費,齊齊振興經濟。

新手入坑 得兩隻SSR
第一排1、2、4,第二排1、3。

有治療、法師、弓兵、戰士、坦克。

這5個做老婆都夠了,用住先。

這game很佛心,每個月得到的資源夠抽一至兩隻SSR,之後慢慢補。

唔pvp真係養生mode咁
這幾個星期好似無活動添。

有無類似的game,或者其他好玩的game介紹下。

《天地劫》之前有玩,但劇情有些謎。

好多遊戲又是回合制,兩邊打來打去那種,感覺戰鬥變化不大。
天地劫我抽唔到小雪就唔玩了
抽左500左右 唔係夏侯儀就太師
搞爛天地劫個IP
switch 火焰之紋章engage 我覺得唔錯
太賣情懷,風花雪月起碼都叫全新角,呢隻用返舊人出黎
坦係咪應該用黃毛好
你講個隻無練
開局夠做架喇,如果玩公主隊既話呢10日all in 埋雪露(大公主),直至你有花坦為止
all in埋大公主
如果新手號仲有得送雪梨?
黃毛暫時ok,不過芙蕾雅是「固傷女王」
1)後期某些關卡好有用
2)可以SP化,變強些
3)女角看著心情愉快
相隔太久,好像有個新手7天任務。

不過成日會有1、2、3代英雄自選卡池,有興趣到時可以補選。
唔好,用返芙蕾雅好d,你手上有3隻坦各有各好,用邊隻都無咩所謂,但我會用芙蘭同光頭。

芙蕾雅主打固傷,你有好多版要過都係要用固傷,所以必練。而且你公主隊已經成型,唔做正隊都做副隊,芙蕾點都用得下。

黃毛同芙蕾一樣可以sp化,但對你黎講係有排既事。黃毛可以開到光輝超絕,你用3毛加娜姆克麗絲掛奶騎玩光輝陣無話唔得,再唔係掛埋拉娜亦無不可。

光頭應該係sr最強坦,但你就要完全外掛佢。
我睇左,依家大公主自選仲有10日,同埋大公主係第4代。

即係今次唔得,5月中又有得補飛
大公主 好似玩到30定唔知35級
會有個自選超絕包送?

留卷抽 花坦 晶奶 銀騎 盧克
會唔會更好
不過唔知幾時先復刻
(不負責任留言)
定係睇下位巴打夠唔夠100抽
博下而家殼中同降生果個pool
抽中殼中繼續行公主 又可以有隻長手法係手先
抽中降生 就等天命池抽埋艾爾文行光輝 打關可以輕鬆抄功課
有得送就可以唔抽既,咁自選就睇定邊個開羈絆,用自選抽羈絆喇

再唔係咪睇下佢自己想玩咩陣,再用自選抽,反正奶騎點都用得著
陸版將會有盧克和銀騎,照計算,台版就是3個月後。

這幾個月都是一堆男人。
我好想抽格倫希爾同亞德凱摩
解返開覺醒者個羈絆先
太遲先入坑 抽唔到 唔知等到幾時先復刻
睇過片 格倫希爾好似仲要幾屈機

之後五月中有隻光影劍魂復刻可以抽
果隻好似都唔錯?
如果唔考慮草角色抽聯動角
換皮白毛值得抽
新手一問
時空商人 要聖魔晶嘅精通石
值唔值得買?
150有隨機10粒係咪好抵買?
唔課金既拎d 石黎抽英算啦, 呢d 資源到你夠lv打下活動就有。 (課長除外)
未等到答案就買左
原來裹面有金色嘅
我仲以為全部都係彩
不過都叫可以提升下屬性先
等唔切遠古的呼喚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞