【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
買個有抽既號玩下,攞下手感,同埋研究下自己想要咩角色同陣營。6月27既自選池可以補唔少新角,果到先抽要用既角。

就咁睇起碼盧克,殼中,光影,梓,鏡坦呢d是但揀1個入手做主力,同抽埋gay絆。有能力就抽多個咁起手玩已經差好遠。
前幾日買左個石頭號 入到去淨係睇到世界頻不停有罵戰

咁買石頭定有角色初始 有乜建議
建議石頭號
起碼有得享受下爽抽角色既快感

老婆1號

老婆2號

情婦1-5號?
前幾日抽左個天命池 其實係咪伏
唔算
抽中一隻看門口就夠
建議下星期自選可以搏
天命池ok

你當係最初幾十個裡面比較好的十幾個。

雖然技能不如新角色百變,但基本能力不錯,同埋都是名角色,遊戲投入感幾好。
咁其實係咪等下星期先抽好啲?有冇啲咩限角池
你可以去「台灣巴哈論壇」的「夢幻模擬戰討論區」

置頂有個「台版預估卡池 (2023/6/11 更新)」,寫明之後兩個月每星期有什麼卡池。

你自己有沒有什麼角色喜歡?也可以先隨意抽一些,有了兩三個,才定下計畫擴展隊伍。
個人認為盧克必抽
降生 盧克
仲有冇邊個係可以打4格

我而家得醒覺者 同SP拉娜裝+1仗先打到4格
同意,用法簡單直接,就係手長+大力
殼盧 輝夜 加嘍羅 東嫂 門女 鳥弟 女神化身 霧香 塞垃圾 朧 變性人
以上呢堆有條件打4
Thanks
咁嚟緊應該抽門女順便開醒覺者羈絆同埋降生
醒起舞女同東哥&sp閪格都有得打4
人地既東哥好勁
請教各位巴打 回鍋玩家建唔建議買成品帳 自己果個應該追唔返進度
想打pvp/想要錯過左聯動既就可以買

否則享受自己通關先體驗到遊戲既樂趣
點樣先睇到自己綁左乜 太耐無入 淨係得個ID 唔記得自己綁左乜
呢樣幫你唔到了
如果有課過金
可以根據個記錄搵客服幫你
咁課一課個回歸者包 幾蚊雞問下佢 唔知理唔理我
我個box咁 係咪建議買個石頭帳從頭黎過好d
誤會左你意思
以為你唔知綁左乜唔見左個ac
你用乜登入咪即係綁左乜

見你都有齊基本角
可以唔洗重玩
開下sp同覺醒又一條好漢
終於搵到 要去q&a裡面先搵到綁左邊個email
唔該哂巴打 我玩下先 好多野唔知係乜
有騎坦,sp左利昂一定夠打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞