【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
港版(台版)要明天打第五關才可以變成完成體、實測。

但看陸版的討論,「青龍的真魂」是指揮,所以和超絕、騎士精神等,都可以疊加。
再疊埋上去仲成世界既
都係指揮呀
利昂SP最後一關

那個所有騎兵移動不扣額外移動力,真係好爽
抽到第4隻終出抽到覺醒者
可以繼續farm石抽leon
拎埋啲冷門騎兵出嚟升下先
歪了3隻SSR都好

醒覺者仲學習緊點用
SP利昂+SP艾爾文,可以組成帝國雙槍

「只因我們天生一對」

又可以加埋花坦和希爾達,帝國鐵騎隊
好想抽卡啊
追左覺醒者之後
應該等邊個精選pool好
聽日可以盡情抽
冇玩幾年down返黎玩,而家啲新角天賦技能描述好似好長咁,功能又多,傳統果啲仲有冇出場機會?

我得最初果啲25文,利昂果啲英……

另外想問下有冇公會收人?要做回歸任務
最傳統既8大當中
25黎明雪莉sp之後都好勁

至於公會你一陣9點協力時間係世頻問
應該大把人收
想搵返香港公會,真係冇先入台灣人啲公會

利昂SP勁嗎? 我最主力係用佢多
唔知你咩伏
純港人公會應該無
大部份都係因為個遠征活動搞到各散東西
我係魔龍洞窟
呢個好似合過兩次伏
更加幫你唔到
有些舊角有專武、3C、SP加強,都ok,例如雪莉、艾爾文,或者最新的SP利昂。

有些就脫了環境,例如雷丁。

皇帝和波贊魯等,也很少上場機會。

後期出了很多變態女人。

如果過關,玩劇情之類,用自己喜歡的角色也過到。

同埋,現在的天賦確實係複雜,通常是這樣:

「身旁1/1/2/2圈有1/2/2/3個友軍,攻擊力加強5/10/15/15%,效果持續1/1/1/2個回合。」
8大男未必變,因為出了8大女⋯⋯

另外,明天有自選池,反而SP道具下個月尾應該又出。

所以如果聖魔晶有限,可以明天先抽自己喜歡的角色,下一次才拿SP道具。
請教下各位巴打,要轉SP果嗰啲另我之心係邊到得到?
SSR(9個英雄):待啟的希望,聖魔晶抽獎,每一兩個月一次。

SR(4個英雄):旅團遠征獎勵,然後在旅團商店買,好像也是每一兩個月一次。

R(路因):封印戰域活動,無印象,好似4月中會有。

有些時間我也無玩,所以不知道有沒有錯。

冇呢幾隻,有冇邊隻值得抽返嚟
光佑使徒:號稱最強坦(僧侶超絕)

克里斯蒂安妮:花坦,公主、帝國、轉生三大陣型,移動高,幾好用,但和光佑使徒重複了,看你要多少個坦

亞德凱摩:一般好,而且開醒覺者羈絆

維爾納:反擊王,練度夠,100人也能反死

艾爾瑪:強治療,但我未練

如果你的意思是交叉是已經有的

沒有交叉的沒有哪一個是必須有,可以省下聖魔晶

無交叉都唔值得抽
聽日個自選去到換皮白毛
開圖鑑黎緊有晶坦精選
cp池可以補換皮布林達
交叉係已經有 諗住之後好似冇咩勁角補下角 咁留嚟抽聯動,唔打得都睇得
我都係上星期玩返

都係用緊光輝 帝國 公主

都打到啲難關。神契有得打 打左先
多個神出嚟幫手打兩下
英雄又有數值升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞