【I/A/PC】夢幻模擬戰 (61) 100抽內中醒覺者既都係包莖

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
雷丁反擊力係夠,但反擊打唔到2格
紫龍幾個機會都唔俾佢反2格,明顯有心整死佢
Pizza大叔我係尋日先知有,用廣東話講夢戰好正。黃毛有護衛技,芙蕾亞招技都有得幫友軍擋傷?
CHING你係8591到買? 好耐無玩, 想買個新AC玩
作為新手
我都覺pizza 大叔
對呢隻game好有熱誠好有愛
每隻角都做齊分析 又有過關攻略參考

呢到就蛇夫子啲回覆好有趣
而且好肯幫新加入嘅人
芙蕾雅,你指隊友被單體攻擊時,代替受攻擊?

係呀,好多護衛都有這技能,通常都係槍兵。

前期敵人不多,分工又未清晰,後期敵人攻擊手威力顯現,我方的法師和補師身邊都要傍著一個護衛,不然好易死。

就算這樣,也不是萬全,獸步兵會「大喝」,喝走護衛技能,騎兵可以「猛撞」,減移動力禁止護衛,八爪魚就會拉散我軍。
克麗絲好似也是唯一SR女主

和雷丁老夫老妻,齊入雪櫃
pizza好野黎,成日我用勁角色過唔到既關,佢就用sr過
所以有d關我會帶2隻坦

```
望落個陣營都幾難搞
2坦
2攻(魔+物)
1補

咁樣?
係,有d關可以出6個,按情況可能俾多隻奶或者攻
我諗都大後期了,升多隻人就算se角都要好多資源
呢隻嘢育成比重好高 想快只好課金 但慢慢玩一樣可以一級級打上去
由頭開始重課都快唔到幾多
係得抽角升星可以課到滿星
兵營鑄紋精鍊呢d全部都要時間浸出黎
所以先會話隻驚對新人好唔友善
只要唔玩pvp嘅話無所謂啦
雖然啲活動挑戰關打唔到
但又唔會有大影響,都只係少幾張券
劇情好豐富

主線差不多200關

時空裂縫超過150關(已經不計精英模式、解任務和純戰鬥過渡)

一日玩一關(15~30分鐘),都可以玩一年。
仲有每個角色的命運關(5至7關)

我當時主線未打到第二部,但先玩了水晶女王的命運關,之後才狂推主線

但先玩哪一邊好似無所謂,因為(劇透)

小學時比呢隻game嘅人設吸引,好想玩公主隊重女
課都快唔到

卡gay絆果d唔通硬課搏射斜咩
依家成日有許願池已經快好多架喇,慢慢玩喇
這game鬥持久

假設無課,每天收益是100個單位

輕課(幾十元月卡),收益就是:120

中課(一個月幾百元,買齊每天禮包):135

重課(一個月幾千元,買很多禮包):150

所以,重課半個月,但玩玩停停的人,所得還不如每天輕鬆掃下,無課玩兩個月的人。
即係要用時間去換取
練兵要刷到滿 通常要幾耐
計到而家呢個版本 起碼3年先全滿
想問吓我而家17lv, 應該用體力打咩先會比較好?好多野做咁
主線,時空裂縫,兄貴,特訓屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞